search
Epische en geliefde serie keert terug met een magisch en fantasierijk derde seizoen
Series / Nieuws

Epische en geliefde serie keert terug met een magisch en fantasierijk derde seizoen

Seizoen 3 van 'The Legend of Vox Machina' brengt nieuwe avonturen.

Het derde seizoen van The Legend of Vox Machina belooft weer een episch avontuur vol magie, gevechten en onverwachte wendingen te worden. Wat kunnen fans verwachten van deze geliefde animatieserie? Wie zitten er achter de creatie van dit verhaal, en voor wie is het bedoeld? Wij beantwoorden de vijf belangrijkste vragen voordat je begint aan seizoen 3.

Waar gaat de serie over?


In The Legend of Vox Machina volgt een groep buitenbeentjes en avonturiers de epische reis om de wereld van Exandria te redden. Ze worden geconfronteerd met bovennatuurlijke bedreigingen, oude magie en gevaarlijke vijanden. Seizoen 3 brengt nieuwe uitdagingen waarin Vox Machina het moet opnemen tegen zowel persoonlijke demonen als krachtige tegenstanders.

Wie heeft de serie gemaakt?


De serie is gemaakt door de leden van Critical Role, een groep professionele stemacteurs die beroemd zijn geworden met hun Dungeons & Dragons-campagnes. Matt Mercer, de Dungeon Master, is een van de drijvende krachten achter de serie. De animatie wordt geproduceerd door Titmouse, bekend van andere animatieseries zoals The Venture Bros.

Wie spelen er in de serie?


Laura Bailey speelt Vex'ahlia, een halfelf met een talent voor boogschieten. Bailey is ook bekend van haar werk in The Last of Us: Part II als Abby. Ashley Johnson geeft haar stem aan Pike Trickfoot, een dwerg-kleriker die vecht met zowel magie als haar hamer. Johnson is eerder te zien geweest in The Last of Us als Ellie. Sam Riegel schittert als Scanlan Shorthalt, de guitige bard van de groep, en is bekend van zijn stemwerk in Teenage Mutant Ninja Turtles.

Voor wie is deze serie?


Deze serie is perfect voor fans van fantasyverhalen zoals The Witcher en animatieseries zoals Castlevania. Als je houdt van diepgaande personages, humor en epische gevechten, dan zal The Legend of Vox Machina zeker indruk maken. Het combineert elementen van klassieke fantasy met moderne twists.

Is de serie te bingen?


Met drie seizoenen en elk seizoen bestaande uit 12 afleveringen van ongeveer 25 minuten, is deze serie zeker te bingen. In totaal duurt het ongeveer 15 uur om alles te bekijken, wat perfect is voor een weekend vol magische avonturen.



Vanaf donderdag 3 oktober 2024 kun je het derde seizoen van The Legend of Vox Machina exclusief streamen op Prime Video.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen