search
Ontdek deze 4 briljante maar voor de meesten onbekende Netflix-series
Series / Nieuws

Ontdek deze 4 briljante maar voor de meesten onbekende Netflix-series

Laat je vooral inspireren door onze selectie van hooggewaardeerde, maar onderbelichte Netflix-series.

Netflix biedt sinds 2013 een overvloed aan topseries in Nederland, maar tussen al die bekende titels schuilen verborgen parels die je misschien over het hoofd hebt gezien, en zeker niet mag missen. We hebben vier van deze hooggewaardeerde series voor je uitgezocht. Zijn deze titels iets voor jou?

3%



Dystopie, mysterie en de strijd tussen de elite en het plebs voeren de boventoon in deze serie op Netflix. Op Rotten Tomatoes geeft het publiek de serie een waarderingscijfer van 79%.

In een toekomst waarin de elite op een paradijselijk eiland woont ver van de overbevolkte krottenwijken, krijg je één kans om je bij deze 3% van de bevolking te voegen.



White Gold



Als de Britten ergens goed in zijn, dan is het wel humor. De serie krijgt van zowel de pers als het publiek op Rotten Tomatoes een uitstekende score van 88%. Stream twee seizoenen van deze serie op Netflix.

In het Essex van de jaren 80 doen de arrogante verkoper Vincent Swan en zijn gewetenloze team alles om de deal te sluiten. Daarbij gaan ze niet altijd eerlijk te werk. Ontdek het in White Gold.



From



Deze serie is oorspronkelijk uitgekomen op MGM+ waar het al langer loopt en vooral in Amerika erg gewaardeerd wordt. Op Rotten Tomatoes scoort het gigantisch goed, te zien aan de score van 96%. Kijk het eerste seizoen op Netflix.

Verdwaalde reizigers komen in From vast te zitten in een mysterieus stadje waaruit ze niet kunnen ontsnappen, terwijl kwade machten hun geest beïnvloeden en ze 's nachts worden opgejaagd.



Wild Wild Country



Wat doe je als een invloedrijk persoon zijn greep heeft op een enorme groep makkelijk beïnvloedbare mensen? Deze docuserie over sekteleider Bhagwan Shree Rajneesh krijgt op Rotten Tomatoes de nagenoeg perfecte score van 98%.

Wild Wild Country - Als een omstreden sekteleider een utopische stad bouwt in de woestijn van Oregon, groeien conflicten met de lokale bevolking uit tot een nationaal schandaal.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen