search
Deze grootste en epische avonturenserie trapt volgende week af
Series / Nieuws

Deze grootste en epische avonturenserie trapt volgende week af

Ontdek de nieuwe serie 'Nautilus', een avontuurlijke reis door de oceaan met Kapitein Nemo.

De avonturenserie Nautilus belooft een epische reis te worden door de mysterieuze diepten van de oceaan, geïnspireerd door Jules Verne’s klassieke verhaal. Wat kun je verwachten van deze nieuwe kijk op Kapitein Nemo's onderzeese avontuur? Wie zijn de drijvende krachten achter de serie, en wie zullen we in de hoofdrollen zien schitteren? Hier zijn de vijf belangrijkste vragen die je wilt weten voordat je gaat kijken.

Waar gaat de serie over?


Nautilus vertelt het verhaal van Kapitein Nemo, een mysterieuze en briljante uitvinder die ontsnapt uit gevangenschap van het Oost-Indisch leger en met zijn iconische onderzeeër, de Nautilus, de diepe zeeën verkent. Terwijl hij zowel nieuwe bondgenoten als vijanden tegenkomt, leert hij de geheimen van de oceaan kennen en moet hij vechten om zijn vrijheid te behouden.

Wie heeft de serie gemaakt?


De serie is gebaseerd op de werken van Jules Verne, met name zijn roman 20.000 mijlen onder zee. Nautilus is ontwikkeld door Michael Matthews, bekend van de film Love and Monsters. De serie wordt geproduceerd door Moonriver Studios en All3Media, met een focus op grootschalige visuele effecten en een meeslepend avontuur.

Wie spelen er in de serie?


Shazad Latif neemt de rol van Kapitein Nemo op zich. Latif is eerder bekend van zijn werk in Star Trek: Discovery als Ash Tyler. Georgia Flood speelt een cruciale rol als een van Nemo's bondgenoten. Zij was eerder te zien in Anzac Girls. Thiago Martins schittert als een mysterieuze antagonist en is vooral bekend van zijn werk in Cidade de Deus.

Voor wie is deze serie?


Nautilus is ideaal voor fans van avontuurlijke series zoals The Mandalorian of Pirates of the Caribbean. Als je houdt van verhalen vol actie, mysterie en epische verkenningen, dan is deze serie zeker iets voor jou. Het combineert klassieke avontuurlijke thema's met moderne sci-fi-elementen.

Is de serie te bingen?


Het eerste seizoen van Nautilus bestaat uit 10 afleveringen van elk ongeveer 45 minuten. Dit betekent dat je de serie in zo'n 7,5 uur kunt bingen. Een perfecte marathonsessie voor een spannend weekend vol avontuur!



Vanaf donderdag 10 oktober 2024 kun je Nautilus exclusief streamen op Prime Video.

Lees ook
Vierde 'Game of Thrones'-serie wordt enorm episch: ‘’net Napoleon of Alexander de Grote’’
Zelfs Daenerys Targaryen verbleekt bij de macht van de mythische Aegon the Conqueror.... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Denk jij dat je deze serie gaat volgen op Prime Video?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen