search
Eerste recensies voor 'Daryl Dixon': is de 'The Walking Dead'-spin-off top of flop?
Series / Nieuws

Eerste recensies voor 'Daryl Dixon': is de 'The Walking Dead'-spin-off top of flop?

Seizoen 2 van The Walking Dead: Daryl Dixon krijgt een opvallende score ten opzichte van seizoen 1.

De The Walking Dead-franchise is zeer populair en het is dan ook geen verrassing dat er meerdere spin-offs bestaan van de originele serie. Een nieuwe spin-off is The Book of Carol - The Walking Dead: Daryl Dixon, maar is seizoen 2 eigenlijk net zo goed als het eerste?

Seizoen 1 van Daryl Dixon kwam in 2023 uit en fans waren al snel super enthousiast. Enkele dagen geleden is seizoen 2 verschenen en enkele maanden geleden is seizoen 3 bevestigd.

Rotten Tomatoes


De serie focust zich, zoals de titel al doet vermoeden, op Daryl Dixon (Norman Reedus) en zijn avontuur in Frankrijk. Hij moet de organisatie Pouvoir Du Vivant enkele stappen voor zien te blijven, terwijl hij zijn weg naar huis probeert te zoeken.

Critici op Rotten Tomatoes waren tevreden met het eerste seizoen en beloonden het dan ook met een 70%. The Book of Carol wordt echter veel beter ontvangen op Rotten Tomatoes en schittert met een score van 90% (op het moment van schrijven).

Complimenten aan de cast


Criticus Cameron Bonomolo van ComicBook.com geeft in zijn recensie zijn complimenten aan de cast. Hij schrijft: "Samen of gescheiden, Norman Reedus en Melissa McBride zijn echte talenten in het opwindende nieuwe seizoen."



Enkele critici bekritiseren het verhaal en de plotholes, maar volgens criticus Shawn Van Horn van Collider is dat geen reden om de serie niet leuk te vinden. Hij schrijft:

"Deze serie, zoals veel afleveringen van het The Walking Dead-universum in de afgelopen jaren, heeft zijn gebruikelijke gebreken, maar met Daryl en Carol in het middelpunt, zul je nog steeds veel plezier beleven aan dit seizoen."

Lees ook
Hoe is Daryl Dixon eigenlijk in Frankrijk terechtgekomen in de nieuwe 'The Walking Dead' spin-off?
De nieuwe The Walking Dead spin-off met Daryl Dixon speelt zich in Frankrijk af, maar hoe is Daryl eigenlijk... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

De serie Daryl Dixon: nodig of onnodig?

  • Nodig

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Onnodig

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen