search
Spectaculaire en bekritiseerde superheldenfilm dendert de Top 10 van HBO Max in
Films / Nieuws

Spectaculaire en bekritiseerde superheldenfilm dendert de Top 10 van HBO Max in

Dit personage keerde terug na een knaller van een debuutfilm.

Bruce Wayne is waarschijnlijk de bekendste held van het DC-universum, maar daarnaast is er een minstens zo populaire superheld. In 2017 kwam er een film over Diana Prince, oftewel Wonder Woman. De Israëlische actrice Gal Gadot beleefde haar doorbraak als de Amazone-prinses en in 2020 kwam het vervolg Wonder Woman 1984.

De film staat momenteel op de vierde plaats in de Top 10 van HBO Max en wordt omschreven als "een avontuurlijke superheldenfilm". Naast Gal Gadot zien we Pedro Pascal, Chris Pine, Kristen Wiig en Robin Wright. De film is geregisseerd door Patty Jenkins.

Ontvangst


Wonder Woman 1984 viel beter in de smaak bij het publiek dan bij de critici. De Tomatometer laat 58% zien, terwijl de Popcornmeter met 73% aanmerkelijk hoger uitslaat.

De critici schrijven het volgende: 'WW84' lijdt aan vervolgmoeheid, maar biedt genoeg levendig escapisme om fans van het personage en van de franchise tevreden te stellen".

Waar te zien?



Wonder Woman 1984 kun je bekijken op HBO Max.



Synopsis: Diana leidt een rustig leven en heeft een baan als curator bij het Smithsonian. Wanneer ze geconfronteerd wordt met Maxwell Lord en de Cheetah, is ze echter genoodzaakt om uit de anonimiteit te stappen.

Lees ook
Complete chaos in potentiële topserie van HBO
Het superheldengenre gaat door zware tijden in de nieuwe satirische komedie.... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Er moet nog een Wonder Woman-film komen

  • Eens

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Oneens

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen