search
Deze 4 verborgen topseries op Netflix zorgen voor uren hilariteit en avontuur
Series / Nieuws

Deze 4 verborgen topseries op Netflix zorgen voor uren hilariteit en avontuur

Komedie wordt ten opzichte van drama nooit zo hoog gewaardeerd, maar deze vier zijn de uitzonderingen.

Netflix biedt sinds 2013 een overvloed aan topseries in Nederland, maar tussen al die bekende titels schuilen verborgen parels die je misschien over het hoofd hebt gezien, en zeker niet mag missen. We hebben vier van deze hooggewaardeerde series voor je uitgezocht. Zijn deze titels iets voor jou?

Dead to Me



Van deze komedieserie met Married with Children-ster Christina Applegate en Freaks and Geeks-ster Linda Cardellini, stream je drie seizoenen op Netflix. Het is op Rotten Tomatoes een erg geliefde serie, te zien aan het waarderingscijfer van 88%.

Dead to Me is een serie over een hechte vriendschap die ontstaat tussen een gespannen weduwe en een vrije geest met een schokkend geheim.



Psych



Dit is echt zo een die je een typische publieksfavoriet kan noemen. Het krijgt van de kijkers op Rotten Tomatoes dan ook een score van 94%. Ga er gerust voor zitten, want je ziet maar liefst acht seizoenen van deze serie op Netflix.

Shawn Spencer blijkt een bijna bovennatuurlijke gave te hebben voor het oplossen van misdaden. Zozeer zelfs dat de politie gebruik wil maken van zijn diensten als helderziende. Ontdek het in Psych



Derry Girls



Sinds 2020 is deze donkere komedie, vol hilariteit en tienerproblemen uit Ierland, te zien op Netflix. Op Rotten Tomatoes mist het net 1 procent voor de absolute top. Het krijgt een score van 99%.

In het politiek onrustige Noord-Ierland van de jaren 90 worstelen de vijf pittige scholieren van Derry Girls met de universele uitdagingen die tienerjaren met zich meebrengen.



Crash Landing on You



We sluiten de lijst af met absolute perfectie. Als we de critici op Rotten Tomatoes mogen geloven is er, gezien de perfecte score van 100%, niets mis met deze serie. Stream alle afleveringen op Netflix.

Crash Landing on You is het strikt geheime liefdesverhaal van een chaebol-erfgename die door een paraglidingongeluk noodgedwongen in Noord-Korea landt, en een Noord-Koreaanse speciale officier die verliefd op haar wordt terwijl hij haar verbergt en beschermt.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Zeg jij regelmatig je abonnement op Netflix op, om even later weer lid te worden?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen