search
Een van de duurste series ooit krijgt over een paar dagen een opvallend vervolg
Series / Nieuws

Een van de duurste series ooit krijgt over een paar dagen een opvallend vervolg

Spionage, actie en intriges komen tot een kookpunt in deze science fiction-serie.

Met het langverwachte vervolg van een van de duurste series ooit, staat Citadel: Diana op het punt om je opnieuw in een wereld van spionage en intriges te trekken. Wat kun je verwachten van dit spectaculaire tweede hoofdstuk? Hier zijn vijf dingen die je moet weten voordat je kijkt.

Waar gaat de serie over?


Citadel: Diana volgt de nasleep van de gebeurtenissen uit het eerste seizoen van Citadel, maar dit keer is de focus gericht op Diana, een geheim agente die te maken krijgt met een samenzwering die haar diep in de Italiaanse onderwereld brengt. Terwijl ze de waarheid probeert te achterhalen, komt ze oog in oog te staan met oude vijanden en onverwachte bondgenoten.

Wie heeft de serie gemaakt?


De serie is geproduceerd door de broers Anthony en Joe Russo, bekend van hun werk aan de Avengers-films. Het creatieve team van Citadel: Diana bestaat verder uit top-scenaristen die eerder werkten aan series zoals Westworld en The Umbrella Academy, waardoor je je kunt voorbereiden op een verhaal vol twists en epische actie.

Wie spelen er in de serie?


Diana wordt gespeeld door de Italiaanse actrice Matilda De Angelis, bekend van haar rollen in The Undoing en Rose Island. Richard Madden keert terug als Mason Kane, een ex-spion die in het eerste seizoen een cruciale rol speelde, bekend van Game of Thrones. Priyanka Chopra Jonas herneemt haar rol als Nadia Sinh, die zowel een bondgenoot als een tegenstander kan zijn, bekend van Quantico.

Voor wie is deze serie?


Deze serie is ideaal voor fans van high-stakes spionageverhalen en explosieve actie. Als je van series als The Night Manager of Bodyguard houdt, dan mag je Citadel: Diana zeker niet missen. De combinatie van drama, spanning en visuele pracht maakt het een must-watch.

Is de serie te bingen?


Met zes afleveringen van ongeveer 50 minuten is Citadel: Diana gemakkelijk in één weekend te bingen. De snelle actie en onverwachte wendingen zorgen ervoor dat je op het puntje van je stoel blijft zitten, met een totale kijktijd van ongeveer vijf uur.



Vanaf donderdag 10 oktober 2024 kun je Citadel: Diana exclusief streamen op Prime Video.

Lees ook
Slechts 2 acteurs wisten een van duurste tv-series ooit gemaakt compleet te verpesten
Richard Madden en Priyanka Chopra Jonas spelen de hoofdrollen in de serie 'Citadel'.... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Heb jij Citadel gezien op Prime Video?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen