search
Netflix geeft zijn nummer één Netflix Original heel snel een vervolg
Series / Nieuws

Netflix geeft zijn nummer één Netflix Original heel snel een vervolg

Een waargebeurd misdaadverhaal over twee broers met schokkende onthullingen en goede acteurs.

Het schokkende waargebeurde verhaal van de Menendez-broers krijgt een vervolg in deze nieuwe Netflix-serie. Wat gebeurde er precies achter gesloten deuren en waarom blijft deze zaak het publiek zo fascineren? Ontdek de antwoorden op deze vijf vragen voordat je gaat kijken.

Waar gaat de serie over?


Monsters: The Menendez Brothers vertelt het tragische en waargebeurde verhaal van Lyle en Erik Menendez, twee broers die in de jaren '90 hun rijke ouders vermoordden. Terwijl de rechtszaak de aandacht van het hele land trok, blijven vragen rond de motieven van de broers hangen. De serie richt zich op de dramatische gebeurtenissen voor en na de moorden, met nieuwe inzichten in hun motieven.

Wie heeft de serie gemaakt?


De serie is gemaakt door Netflix, in samenwerking met de bekroonde producent Ryan Murphy, bekend van American Crime Story. Hij weet als geen ander hoe hij waargebeurde misdaadverhalen moet omzetten in meeslepende drama's. Het scriptschrijversteam achter Mindhunter heeft ook bijgedragen aan dit intrigerende vervolg.

Wie spelen er in de serie?


In Monsters: The Menendez Brothers zien we Cooper Koch als Erik Menendez en Nicholas Alexander Chavez als Lyle Menendez. Koch is bekend van zijn rol in de horrorfilm They/Them, terwijl Chavez eerder opviel in de populaire soap General Hospital. De vader van de broers, José Menendez, wordt gespeeld door Javier Bardem, bekend van zijn Oscar-winnende rol in No Country for Old Men. Kitty Menendez, hun moeder, wordt vertolkt door Chloë Sevigny, die we eerder zagen in American Horror Story.

Voor wie is deze serie?


Deze serie is perfect voor kijkers die houden van waargebeurde misdaaddrama's zoals Making a Murderer en The People v. O.J. Simpson. Als je geïnteresseerd bent in diepgaande psychologische portretten en schokkende onthullingen, dan is Monsters: The Menendez Brothers zeker iets voor jou.

Is de serie te bingen?


Met twee seizoenen en elk seizoen bestaande uit acht afleveringen van ongeveer 50 minuten, kun je Monsters: The Menendez Brothers in ongeveer 13 uur volledig bingen. Ideaal voor een lang weekend vol spanning en sensatie.



Vanaf woensdag 9 oktober 2024 kun je het tweede seizoen van Monsters: The Menendez Brothers exclusief streamen op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen