search
Deze thriller zorgt voor een enorme verschuiving in de Top 10 van Prime Video
Films / Nieuws

Deze thriller zorgt voor een enorme verschuiving in de Top 10 van Prime Video

De verfilming van dit korte verhaal van misdaadschrijver Jo Nesbø staat in de hoogste regionen.

Het werk van de Noorse schrijver is al eerder verfilmd, met Killer Heat als meest recente verhaal. De film is gebaseerd op 'De Jaloezieman', uit de gelijknamige verhalenbundel. In de Top 10 staat Killer Heat op de eerste plaats en wordt omschreven als een verhaal met "spanning en drama".

Philippe Lacôte is de regisseur en we zien Joseph Gordon-Levitt in de hoofdrol als privé-detective Nick Bali. Andere rollen worden gespeeld door Richard Madden (Game of Thrones), Shailene Woodley en Clare Holman.

Ontvangst


Op Rotten Tomatoes blijken noch de critici noch de kijkers onder de indruk. Op de Tomatometer is een tragische 19% te zien. De Popcornmeter laat een iets betere score zien, maar met 29% is ook dit niet om over naar huis te schrijven.

Criticus Benjamin Lee, van de Guardian, zegt het volgende: "'Killer Heat' zal niet bekend komen te staan als de slechtste Jo Nesbø-verfilming, maar als de minst memorabele".

Waar te zien?


Killer Heat is te zien op Prime Video.



Synopsis: De verlopen privédetective Nick Bali (Levitt) wordt ingehuurd om de verdachte dood van Leo Vardakis (Richard Madden), op het eiland Kreta, te onderzoeken. Algauw komt hij terecht in de verwikkelingen van Leo's identieke tweelingbroer Elias (Richard Madden) en de overige intriges op het eiland.

Lees ook
Mysterieuze en duistere nieuwe Netflix-series domineren in de Netflix Top 10
Zowel Midtsommernatt als Baby Reindeer is helemaal nieuw in de Netflix Top 10 en staan bovenaan.... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Killer Heat: ga jij deze kijken of skippen?

  • Kijken

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Skippen

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen