search
Deze bovennatuurlijke serie eindigde na 2 seizoenen en verdiende veel meer
Series / Specials

Deze bovennatuurlijke serie eindigde na 2 seizoenen en verdiende veel meer

Kijkers hadden graag willen weten hoe het verhaal van 'Bedlam' verderging.

Het gebeurt helaas te vaak dat een serie te vroeg stopt. Tot de grote teleurstelling van fans was dat ook het geval bij de bovennatuurlijke horrorserie Bedlam. Deze serie werd na slechts twee seizoenen namelijk al gecanceld.

Het eerste seizoen van Bedlam werd uitgezonden in 2011 bij de zender Sky Living. Vervolgens verscheen het tweede seizoen in 2012, wat ook meteen het einde voor de serie betekende. Het bovennatuurlijke drama werd gecreëerd door David Allison, Neil Jones, en Chris Parker.

Appartementencomplex met een verleden


Bedlam speelt zich af in Bedlam Heights, een appartementencomplex dat vroeger een psychiatrisch ziekenhuis was. Het gebouw heeft een duister verleden van psychiatrische patiënten die er op gruwelijke wijze werden behandeld.

De nieuwe bewoners zijn zich niet bewust van deze sinistere geschiedenis, maar bovennatuurlijke gebeurtenissen beginnen zich al snel te ontvouwen. De hoofdpersonages raken betrokken bij de duistere krachten die nog steeds in het gebouw aanwezig zijn.

Gemengde recensies


Een van deze hoofdpersonages is Jed Harper (Theo James), een man met de gave om geesten te zien en de dood te voorspellen. Terwijl hij probeert de mysterieuze en angstaanjagende verschijnselen te ontrafelen, moeten de bewoners de plannen van de wraakzuchtige geesten zien te overleven.



Bedlam ontving gemengde recensies van de critics. De elementen van horror, de acteurs en het plot werden allemaal positief ontvangen. Er werd alleen flinke kritiek geuit op de slechte special effects en het gebrek aan spanning in de serie.

Nergens te streamen


Toch hadden veel kijkers graag willen weten hoe het verhaal verder was gegaan. In 2013 vervloog deze hoop, toen er op Twitter bekend werd gemaakt dat er geen derde seizoen meer zou komen. Helaas is Bedlam momenteel nergens te streamen.

Lees ook
Mogelijk toch een zestiende seizoen voor bovennatuurlijke hitserie 'Supernatural'
Hoofdrolspelers Ackles en Padalecki praten over de toekomst van 'Supernatural'... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Baalde jij toen Bedlam stopte?

  • Jazeker

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee, niet gezien

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen