search
Absurde scifi-film moet komende week Netflix gaan veroveren
Films / Specials

Absurde scifi-film moet komende week Netflix gaan veroveren

Vanaf maandag bekijk je de scifi-actiefilm 'The Predator' uit 2018 op Netflix.

Nog aan het bedenken welke spannende film je aankomende week wil kijken? Dan heb je er een optie bij om te overwegen, want vanaf maandag staat de scifi-actiefilm The Predator op Netflix.

The Predator is een scifi-actiefilm uit 2018. Het is de vierde film in de Predator-franchise. De film is geregisseerd door Shane Black, die je onder andere kunt kennen van Lethal Weapon en The Monster Squad. Ook had hij een bijrol in de originele film uit 1987.

Roofzuchtige aliens


In de film zien we hoe Quinn McKenna, een scherpschutter in het Amerikaanse leger, tijdens een geheime missie een buitenaards apparaat ontdekt. Onbedoeld activeert hij het, wat leidt tot de komst van een dodelijke Predator naar de aarde.

Deze roofzuchtige aliens zijn geëvolueerd door DNA van andere soorten te verzamelen. In combinatie met hun geavanceerde technologie en jachtinstinct maakt dit hen extreem gevaarlijk.

Cast


Wanneer een gemuteerde Predator neerdaalt op aarde, worden Quinn, een groep ex-soldaten en wetenschapper Dr. Casey Bracket gedwongen samen te werken om de aanval af te wenden. Terwijl ze proberen de dreiging te stoppen, ontdekken ze dat de Predators plannen hebben die de mensheid in groot gevaar brengen.



De rol van Quinn wordt gespeeld door Boyd Holbrook (Narcos, The Sandman). Daarnaast zien we Trevante Rhodes (Moonlight) als Nebraska, Olivia Munn (Date Night) als Casey en Jacob Tremblay (Room) als Rory.

Netflix


The Predator was op financieel vlak een redelijk groot succes. De film haalde wereldwijd $160,5 miljoen dollar op, tegen een productiebudget van $88 miljoen. Op Rotten Tomatoes scoort de film een magere 34%.

Vanaf maandag 7 oktober bekijk je The Predator op Netflix.

Lees ook
Heftige, maar ijzersterke thriller staat binnenkort in zijn geheel op Netflix en gaat je omver blazen
Killing Eve is een spannende serie over de intense jacht tussen een inlichtingenofficier en een huurmoordenaar.... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

The Predator werd afgekraakt door de critici, maar is juist erg vermakelijk

  • Eens

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Oneens

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen