search
Bloedschone actrice uit 'The Sopranos': "ik verdien met OnlyFans veel meer dan toen"
Series / Celebrity

Bloedschone actrice uit 'The Sopranos': "ik verdien met OnlyFans veel meer dan toen"

"OnlyFans heeft mijn leven gered, ik verdien nu meer dan ooit in Hollywood." - Drea de Matteo

Drea de Matteo, bekend van haar rol als Adriana La Cerva in de iconische serie The Sopranos, is een ander pad ingeslagen in haar carrière. De 52-jarige actrice onthult dat ze momenteel meer geld verdient met haar OnlyFans- account dan dat ze ooit met acteren heeft gedaan. Ze heeft echter wel een goede reden voor haar carrière in OnlyFans.

In de serie The Sopranos, een serie over een maffiabaas die de balans tussen zijn criminele leven en zijn gezinsleven probeert te zoeken, speelde De Matteo een belangrijke rol. Ondanks de bekendheid van de serie en de belangrijke rol die De Matteo speelde, was haar financiële situatie destijds uitdagend. Zo vertelt ze dat ze nooit goed betaald werd door haar werk, wat ervoor zorgde dat ze een andere bron van inkomsten moest zoeken. Ook haar latere rollen in shows, zoals Desperate Housewives en Sons of Anarchy, leverden niet veel op.

OnlyFans: een onverwachte redding


Toen haar financiële situatie zo kritisch werd dat ze haar huis dreigde te verliezen, besloot De Matteo zich aan te melden op OnlyFans. Zo gaf ze aan maar 10 dollar op haar account te hebben toen ze deelnam aan het adult platform. Het resultaat van deze beslissing was dat ze snel haar hypotheekschulden kon aflossen en dat het haar een nieuwe financiële start gaf. "In vijf minuten na mijn eerste post was ik uit de schulden," zegt ze.

Ondanks dat OnlyFans haar financieel gezien veel bracht, bracht het ook veel kritiek met zich mee. Toch neemt De Matteo dit voor lief. Ze zegt: "Iedereen die me wil veroordelen, moet dat vooral doen. Maar ik hoop dat je nooit in een positie komt zoals ik was, met twee kinderen om voor te zorgen."

Doorzettingsvermogen


Nu, met een bloeiende carrière op OnlyFans, heeft ze het merk van The Sopranos zelfs heringericht door 'THE SOPORNOS' in haar bio te plaatsen. Dit laat zien dat ze met humor en vastberadenheid het nieuwe pad in haar carrière bewandelt.




De Matteo's verhaal laat zien hoe ze ervoor heeft gekozen haar leven op een positieve manier te veranderen voor haarzelf en haar kinderen. Haar keuze om Hollywood achter haar te laten heeft haar meer vrijheid en financiële zekerheid gegeven, wat maakt dat ze compleet achter haar side hustle staat.

Lees ook
'The Sopranos' veranderde drastisch door een sterfgeval: de rode draad was in een klap weg
Schrijver David Chase onthult in de Talking Sopranos-podcast hoe de misdaadserie er eerst uitzag.... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen