search
Perfecte score voor gave actieserie: verovert nu de Top 10 van Prime Video
Series / Nieuws

Perfecte score voor gave actieserie: verovert nu de Top 10 van Prime Video

Deze animatieserie werd destijds middels een Kickstarter-campagne gefinancierd en werd een dikke hit.

Een eenvoudig idee kan in positieve zin verbazingwekkend uitpakken. The Legend of Vox Machina begon in 2022 en is gebaseerd op de webserie Critical Role, waarin stemacteurs Dungeons & Dragons spelen. Het derde seizoen is onlangs begonnen. De serie staat direct op de derde plaats in de Top 10. De serie wordt door Prime Video omschreven als "actie" en "avontuur".

De oorspronkelijke stemacteurs zijn in The Legend of Vox Machina opnieuw te horen: Laura Bailey, Taliesin Jaffe, Ashley Johnson, Matthew Mercer, Liam O'Brian, Marisha Ray, Sam Riegel en Travis Willingham. De serie wordt geproduceerd door Amazon Studios, Titmouse, Inc. en Metapigeon.

Ontvangst


Op Rotten Tomatoes laat de eerste aflevering de volle mep zien. Zowel de Tomatometer als de Popcornmeter geven 100% aan.

Volgens criticus Adrian Ruiz (But Why Tho?) levert "'The Legend of Vox Machina' topkwaliteit: daverende actie, diepe karakterontwikkelingen en een ongelooflijk spannend verhaal".

Waar te zien?


The Legend of Vox Machina kun je bekijken op Prime Video.



Synopsis: In het derde seizoen staat er veel op het spel. De Cinder King maakt jacht op de Vox Machina en ze moeten alles op alles zetten om zowel hun eigen huid als Exandria te redden.

Lees ook
Kon jij de bioscoopfilm 'Borderlands' niet aanzien? Deze 'Borderland'-serie op Netflix is juist wel heel goed
Borderlands was een grote flop, maar deze serie is juist wel fantastisch.... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen