search
HBO Max heeft er een enorm kijkcijferkanon bij
Series / Nieuws

HBO Max heeft er een enorm kijkcijferkanon bij

De meest recente cijfers laten zien dat het aantal kijkers alleen maar toeneemt.

HBO Max scoort als een razende met de nieuwste miniserie. The Penguin had een succesvolle première en het aantal huishoudens dat naar de tweede aflevering heeft gekeken neemt alleen maar toe.

De spin-off van The Batman, met Colin Farrell in de hoofdrol als de gangster Oz Cobb, wordt in de eerste plaats gezien als een ijzersterke dramaserie. Menigeen is aangenaam verrast en deze positieve berichten werpen duidelijk hun vruchten af.

Toename


Onlangs maakte HBO de cijfers bekend en die liegen er niet om. In de eerste elf dagen na de première keken maar liefst 10,4 miljoen huishoudens.

Dit is een fantastisch bericht en daarnaast laat de tweede aflevering een stijging zien van maar liefst 17%. Nadat deze online geplaatst was keek een indrukwekkend aantal van 1,6 miljoen huishoudens.

Indrukwekkend gezelschap


The Penguin bevindt zich met dit fantastische resultaat in een indrukwekkend gezelschap. De serie staat namelijk op de derde plaats wat de meest bekeken première betreft. Alleen House of the Dragon en The Last of Us staan hoger dan deze ijzersterke nieuwe crime sage.




The Penguin is te streamen op HBO Max.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen