search
Mysterieuze misdaadserie schiet de HBO Max Top 10 binnen: Durf jij te kijken?
Series / Specials

Mysterieuze misdaadserie schiet de HBO Max Top 10 binnen: Durf jij te kijken?

Laat je meeslepen door een ijskoud avontuur waar je steeds maar meer van wilt ontdekken.

HBO Max staat natuurlijk bekend om grote Amerikaanse titels zoals The Sopranos en Game of Thrones, maar af en toe wordt er een uitstapje naar het buitenland gemaakt, en ook dat blijkt succesvol.

De HBO Max-original The Thaw is er namelijk in geslaagd om in de Nederlandse lijst van meest bekeken series op de streamingdienst te belanden. Het is binnengekomen op de achtste plaats. Deze Poolse misdaadserie neemt je in twee seizoenen mee op een beklemmend en mysterieus avontuur.

Prima ontvangst


De serie, gecreëerd door Marta Szymanek, kan op prima cijfers rekenen. De gebruikers van IMDb geven de serie een waardering van 6,7, en op Rotten Tomatoes stijgt de Popcornmeter zelfs naar een score van 72%.

Het publiek is overwegend positief over de serie. Er is vooral lof voor de prestatie van hoofdrolspeelster Katarzyna Wajda en voor het feit dat de serie geen simpel plot volgt, maar juist een complex verhaal vertelt dat langzaam wordt ontrafeld.

Kijk de serie nu


Hou jij ook van spanning, misdaad en een goede detectiveserie? Stream dan nu alle afleveringen van The Thaw op HBO Max.



De synopsis van The Thaw luidt: In ijskoud water wordt een dode vrouw gevonden. De vermoorde vrouw heeft kort voor haar dood een kind gebaard. Maar waar is het gebleven?
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen