search
In 2008 moest deze komedieserie groots uitpakken maar bleek een "pijnlijk teleurstellende kijkervaring"
Series / Specials

In 2008 moest deze komedieserie groots uitpakken maar bleek een "pijnlijk teleurstellende kijkervaring"

'Do Not Disturb' was een grote flop en werd al snel geannuleerd.

Zelfs wanneer bekende acteurs meespelen in een serie, kan het op een flop eindigen. Zo speelden onder andere Niecy Nash, Jesse Tyler Ferguson en Dave Franco mee in de komedieserie Do Not Disturb, die uiteindelijk snel geannuleerd werd.

Do Not Disturb, oorspronkelijk getiteld The Inn, ging op 10 september 2008 in première op Fox in de Verenigde Staten. Het werd bedacht door Abraham Higginbotham met Jason Bateman die de pilot en de vierde aflevering regisseerde.

Hotel


Do Not Disturb richt zich op de gebeurtenissen in een ooit populair hotel in New York City, genaamd The Inn, gezien door de ogen van de medewerkers. Naast Nash, Ferguson en Franco bestaat de cast van Do Not Disturb ook uit Jerry O'Connell, Molly Stanton, Brando Eaton en Jolene Purdy.

Twee weken na de première van Do Not Disturb, annuleerde Fox de serie al na drie uitgezonden afleveringen. Uiteindelijk werden in totaal vijf afleveringen uitgezonden met twee resterende afleveringen die nooit werden uitgebracht.

Lage score


Op Rotten Tomatoes heeft de serie dan ook een lage score van 9%. De kritische consensus op de site luidt: "Het algemene gebrek aan grappige grappen, gecombineerd met een politiek incorrecte verhaallijn, maakt van Do Not Disturb een pijnlijk teleurstellende kijkervaring."



Zo was David Hinckley van New York Daily News geen fan: "Sinds Seinfeld is het prima voor een sitcom om over niets te gaan. Maar het moet wel grappig zijn, en dat is Do Not Disturb niet." Tim Goodman van San Francisco Chronicle vroeg zich zelfs af: "Hoeveel managers zijn er nodig om te zien dat iets niet alleen niet grappig is, maar eerder pijnlijk ongrappig?"

Kijken?


Zoals je kan verwachten, is Do Not Disturb niet te vinden op de verschillende streamingdiensten in Nederland.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen