search
Avontuurlijke en herkenbare actieserie van Netflix gaat de top 10 heel snel veroveren
Series / Nieuws

Avontuurlijke en herkenbare actieserie van Netflix gaat de top 10 heel snel veroveren

Een race tegen de klok begint, waarin Lara Croft alles op alles moet zetten om de wereld te redden.

Lara Croft, een van de meest herkenbare namen in de wereld van actie en avontuur, is terug in een gloednieuwe Netflix-serie. Ben je klaar om mee te duiken in haar wereld van gevaarlijke missies, verborgen schatten en dodelijke vijanden? Dit zijn de vijf dingen die je moet weten voordat je begint met kijken.

Waar gaat de serie over?


Tomb Raider: The Legend of Lara Croft volgt de avonturen van Lara, een briljante archeologe die op zoek gaat naar oude mysteries en verborgen schatten. Maar het gaat niet alleen om het vinden van de schatten—ze moet het ook opnemen tegen gevaarlijke vijanden die deze kostbare vondsten voor hun eigen gewin willen gebruiken. Een race tegen de klok begint, waarin Lara alles op alles moet zetten om de wereld te redden.

Wie heeft de serie gemaakt?


De animatieserie is ontwikkeld door Netflix in samenwerking met Legendary Television. Het is gebaseerd op de populaire videogamefranchise Tomb Raider, die al sinds de jaren '90 miljoenen fans wereldwijd heeft. De show blijft trouw aan de iconische verhaallijnen en de krachtige vrouwelijke hoofdrol, terwijl het de actie naar een nieuw niveau tilt met adembenemende visuals.

Wie spelen er in de serie?


Lara Croft wordt in deze serie tot leven gebracht door Hayley Atwell. Je zou haar kunnen herkennen uit series zoals Agent Carter en What if.... Daarnaast zien we een sterke bijrol van Rachard Armitage, bekend van zijn rol in The Hobbit.

Voor wie is deze serie?


Deze serie is perfect voor fans van avontuurlijke actie, vooral als je houdt van archeologische ontdekkingen zoals in Indiana Jones. Ook als je fan bent van de games, zal deze serie een schot in de roos zijn met al zijn spannende wendingen en iconische referenties naar de franchise.

Is de serie te bingen?


Absoluut! Met één seizoen bestaande uit acht afleveringen van elk ongeveer 40 minuten, is Tomb Raider: The Legend of Lara Croft goed te bingen in een weekend. Met de constante actie en spanning zul je al snel niet meer kunnen stoppen.



Vanaf donderdag 10 oktober 2024 kun je de spannende serie Tomb Raider: The Legend of Lara Croft exclusief streamen op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen