search
Ben je klaar met 'Monsters' van Netflix? Vergeet deze enge en spannende thriller niet te kijken
Series / Specials

Ben je klaar met 'Monsters' van Netflix? Vergeet deze enge en spannende thriller niet te kijken

Deze serie biedt een spannende reis door de psyche van seriemoordenaars; perfecte serie na Monsters.

Onlangs is de gloednieuwe thriller Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story uitgekomen op Netflix. Heb je deze serie verslonden en ben je op zoek naar iets vergelijkbaars? In dit artikel lees je de perfecte aanrader.

Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story is het tweede seizoen van de Monster-serie van makers Ryan Murphy en Ian Brennan. Het verhaal focust zich op Lyle en Erik, die hun ouders hebben vermoord.

De perfecte aanrader


Heb je alle afleveringen al gekeken en ben je op zoek naar een nieuwe serie om te kijken? Dan is de enge en spannende thriller Mindhunter perfect voor jou!

Mindhunter is gemaakt door Joe Penhall en bestaat uit 2 seizoenen. De serie is gebaseerd op het boek Mind Hunter: Inside FBI's Elite Serial Crime Unit van Mark Olshaker.

Het plot


De serie speelt zich af in 1977 en volgt FBI-agenten, Holden Ford en Bill Tench. Zij moeten verschillende seriemoordenaars ondervragen om deze criminelen beter te leren begrijpen.

Ze moeten daarnaast ook vaak de strijd aangaan tegen hun eigen vooroordelen en die van hun collega's.



Als je nog niet helemaal overtuigd bent, helpt de Rotten Tomatoes score van Mindhunter je wellicht om je keuze te maken. De serie krijgt namelijk een gemiddelde score van 97%!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen