search
Ben je klaar met 'The Rings of Power'? Kijk dan deze fantasierijke en prachtige serie op Disney+
Series / Specials

Ben je klaar met 'The Rings of Power'? Kijk dan deze fantasierijke en prachtige serie op Disney+

Ontdek deze spannende serie, perfect voor fans van actie, avontuur en fantasy.

De The Lord of the Rings-franchise is zeer uitgebreid met spin-offs, sequels en prequels. Ben je groot fan van de prequel The Rings of Power en ben je op zoek naar een soortgelijke serie die niet onderdeel is van de TLOTR-franchise? In dit artikel lees je de perfecte kijktip!

The Rings of Power is in 2022 voor het eerst in première gegaan en fans waren al na de eerste aflevering zeer enthousiast over dit nieuwe verhaal. De serie speelt zich duizenden jaren voorafgaand aan de gebeurtenissen uit The Lord of the Rings af en vertelt het verhaal van de 'Second Age' van Middle Earth.

De perfecte aanrader


Vond je de combinatie van actie, avontuur, drama en fantasy helemaal geweldig? Dan zal je waarschijnlijk ook genieten van de fantasierijke serie Willow.

De serie is een sequel van de gelijknamige film uit 1988, waarvan regisseur George Lucas het verhaal heeft bedacht. Lucas is vooral bekend van zijn werk aan Star Wars en Indiana Jones.

Willow


In Willow keert Warwick Davis terug als Willow Ufgood. Het is nu aan Willow om een groep buitenbeentjes te leiden op een gevaarlijke reddingsmissie. Ieder van hen moet hun grootste angsten onder ogen zien om hun wereld te redden van een nieuw kwaad.



Willow was een groot succes onder kijkers en critici. Op Rotten Tomatoes hebben de critici de serie namelijk beloond met een fantastische score van 84%.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Ga jij het derde seizoen van The Rings of Power kijken?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen