search
Bespaar je de moeite: deze scifi-serie op Netflix raden we compleet af
Series / Specials

Bespaar je de moeite: deze scifi-serie op Netflix raden we compleet af

Deze sciencefiction serie op Netflix is teleurstellend en krijgt zeer lage beoordelingen.

Tegenwoordig hebben heel veel streamingdiensten een zeer groot aanbod aan series in elk genre. Dit klinkt als muziek in de oren van veel serieliefhebbers, maar de harde realiteit is dat niet elke serie van hoge kwaliteit is.

Enkele jaren geleden, in 2019, kwam een nieuwe serie op Netflix die sciencefiction combineerde met de spannende elementen van een thriller. Helaas was het engste aan deze serie de slechte kwaliteit.

Geen aanrader


De serie waar we het over hebben is The I-Land van maker Anthony Salter met een cast van onder andere Natalie Martinez, Kate Bosworth en Ronald Peet.

The I-Land volgt een groep mensen die wakker wordt op een verlaten strand. Niemand van hen weet hoe ze hier terecht zijn gekomen of wie ze zijn. De groep krijgt al snel ruzie en wanneer er iemand vermoord wordt, ontstaat er een grote chaos.



De opzet van The I-Land klinkt veelbelovend, maar helaas vonden kijkers en critici de serie niet goed genoeg. Dit is terug te zien in de Rotten Tomatoes-score, die slechts 8% is.

De critici bekennen dat de serie een aantal veelbelovende elementen heeft, maar dat deze helaas niet goed genoeg uitgewerkt zijn om daadwerkelijk indruk te maken.

Lees ook
Faliekant geflopte scifi-serie op Netflix: slechts 6% op Rotten Tomatoes, maar toch twee seizoenen
... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen