search
Deze dikke blunder in 'Stranger Things' viel opvallend genoeg helemaal niemand op
Series / Specials

Deze dikke blunder in 'Stranger Things' viel opvallend genoeg helemaal niemand op

De scène in Stranger Things bevat een opvallende blooper die in de aflevering is gebleven.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Eén van de beste (als het niet dé beste is) sciencefiction en horrorseries van de afgelopen jaren is ongetwijfeld Stranger Things. Al vier seizoenen lang volgen we de avonturen van de vrienden uit Hawkins, maar er zijn enkele kleine details die niet kloppen.

Nu fans aan het wachten zijn op seizoen 5 (dat naar alle waarschijnlijkheid pas begin 2025 uit zal komen), is dit het perfecte moment om terug te kijken naar de voorgaande seizoenen. Hoewel dit zeer nostalgisch is, zul je ook enkele foutjes ontdekken.

De verkeerde tekst


De acteurs hebben ongelofelijke hoeveelheid veel tekst die ze allemaal moeten onthouden en dat is een hele taak! Het is dan ook niet verrassend of raar dat er soms bloopers ontstaan van iemand die zijn tekst vergeet of verkeerd zegt. Wat wél opvallend is, is dat deze bloopers gebruikt zijn in de officiële aflevering!

In de vijfde aflevering van seizoen 1 om 44:33 roept Dustin (Gaten Matarazzo) tegen Mike (Finn Wolfhard) dat hij Lucas (Caleb McLaughlin) met rust moet laten. In plaats van "Mike" zegt Matarazzo echter "Finn".

Niet de enige blooper


Het is lastig te verstaan en het klinkt ook een beetje alsof Matarazzo "Man, laat hem gaan" zegt. Als je goed oplet, hoor je echter duidelijk de verspreking.



Hebben de Duffer Brothers dit niet gemerkt of hebben ze ervoor gekozen om dit zo te houden? We zullen het misschien nooit weten.

Lees ook
'The Sopranos': De grootste blunder die de serie ooit heeft gemaakt
Oeps! De makers van The Sopranos hadden misschien beter naar hun fans kunnen luisteren.... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen