search
Ondanks alles is er toch groot nieuws in aantocht voor 'The Lord of the Rings: The Rings of Power'
Series / Nieuws

Ondanks alles is er toch groot nieuws in aantocht voor 'The Lord of the Rings: The Rings of Power'

Een recente presentatie wierp meer licht op de toekomst van de serie.

THR bericht over de UK Upfront presentatie die Prime Video onlangs in Londen hield. Evenementen als deze zijn voornamelijk bedoeld voor adverteerders.

The Rings of Power werd hier gepresenteerd en diverse castleden waren aanwezig. Hoewel er nog geen officieel akkoord is voor een nieuw seizoen, is de aanwezigheid van de serie bij de UK Upfront een positieve indicatie.

Cijfers


Studio's presenteren in het algemeen alleen producties waarbij er een intentie bestaat tot vernieuwen. Daarnaast maakte Amazon-baas Jennifer Salke meer bekend over de kijkcijfers.

Zij gaf aan dat er momenteel 55 miljoen kijkers zijn voor het tweede seizoen. Amazon heeft nooit duidelijk gemaakt wat een 'kijker' inhoudt, maar de aanname is dat hiermee huishoudens worden bedoeld. Verder stond de eerste helft van het tweede seizoen bovenaan de Nielsen Lijst qua kijkers.

Realistische kans


De makers J.D. Payne en Patrick McKay zijn momenteel bezig met het derde seizoen. Er bestaat dus een realistische kans bestaat dat de fantasyserie vernieuwd zal worden.



The Rings of Power kun je zien op Prime Video.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen