search
Zendaya over uiterst pijnlijk moment op televisie: "Ik heb er nooit meer naar gekeken"
Series / Celebrity

Zendaya over uiterst pijnlijk moment op televisie: "Ik heb er nooit meer naar gekeken"

Zendaya reflecteert op haar deelname aan Dancing with the Stars en zegt: "Ik heb er nooit meer naar gekeken, het was een erg stressvolle ervaring."

Onlangs vertelde de nu 28-jarige actrice Zendaya, bekend van haar rol in de serie Euphoria, tijdens een podcast over een ervaring op televisie waar ze liever niet naar terug kijkt. Hoewel deze ervaring haar destijds veel bekendheid gaf, heeft ze toch besloten er nooit naar te kijken.

In 2013, op 16-jarige leeftijd deed Zendaya mee met het populaire televisieprogramma Dancing with the Stars. Samen met haar danspartner Val Chmerkovskiy danste ze de sterren van de hemel en haalde ze de finale. Ze wisten niet de felbegeerde mirrorball-trofee te behalen maar eindigden op de tweede plaats, een hele prestatie. De trofee ging dat seizoen naar Derek Hough en zijn partner, zangeres Kellie Pickler.

Gemengde gevoelens


Ondanks haar sterke prestaties kijkt Zendaya met gemengde gevoelens terug. Zo zegt ze dat het een erg stressvolle ervaring was en dat ze toen besloten had haar optreden niet terug te gaan kijken. Er was veel druk tijdens het programma om goed te presteren, wat in combinatie met haar jonge leeftijd destijds zorgde voor veel stress.

Daarnaast vertelde ze dat ze zich nooit echt aangetrokken voelde tot de show, zelfs niet voordat ze meedeed. Zo zei ze met een lach op haar gezicht: "Ik denk niet dat ik de doelgroep was. Mijn oma houdt van Dancing with the Stars, dat is haar ding.”

Zendaya's bloeiende carrière


Daarnaast namen in andere seizoenen naast Zendaya bekende sterren deel aan de dansshow, zoals Tori Spelling en Anna Delvey. Hun optredens hebben de show in het verleden veel aandacht opgeleverd, vooral vanwege hun persoonlijke verhalen. Voor Zendaya was het programma een belangrijk moment in haar carrière.

Bekijk op instagram



Zendaya is inmiddels druk bezig met andere projecten. Haar carrière is nog steeds in bloei met haar rollen als Rue Bennett in Euphoria en MJ in de spiderman- films. Daarnaast is ze ook vaak te zien op de covers van magazines. Ze blijft nieuwe uitdagingen aangaan en haar fans zijn benieuwd naar wat de toekomst voor haar in petto heeft. Een ding is zeker, met de nieuwe film Challengers is ze weer op het scherm te zien.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen