search
Tom Selleck was woedend toen zijn hitserie na 14 seizoenen gecanceld werd.
Series / Celebrity

Tom Selleck was woedend toen zijn hitserie na 14 seizoenen gecanceld werd.

Tom Selleck is gefrustreerd over de annulering van Blue Bloods, ondanks het aanhoudende succes en de populariteit van de serie.

De 79-jarige acteur Tom Selleck uitte zijn frustratie nadat het nieuws naar buiten kwam dat zijn succesvolle serie Blue Bloods geannuleerd zou worden. De serie, die sinds 2010 op televisie te zien is, werd onlangs door CBS gecanceld, terwijl deze nog steeds hoge kijkcijfers behaalt. In een interview met TV Insider sprak Selleck zijn teleurstelling over deze beslissing uit.

Blue Bloods volgt het leven van de Reagan-familie, een dynastie van politiemensen in New York City. Selleck speelt de rol van Frank Reagan, de politiecommissaris. De serie legt de nadruk op zowel de professionele als persoonlijke levens van de familieleden en verkent thema's zoals familiebanden, ethiek in wetshandhaving en de uitdagingen waarmee politieagenten dagelijks worden geconfronteerd.

Een onverwachte annulering


De annulering kwam als een verassing voor Selleck en de rest van de cast, vooral omdat de show recentelijk de negende plaats op Nielsen's Top 100 meest bekeken tv-shows bereikte. Selleck benadrukt dat Blue Bloods altijd als vanzelfsprekend werd beschouwd, aangezien het al een hit was vanaf de eerste aflevering. “Het zou bijna onmogelijk zijn om te geloven dat je een show kunt programmeren in het slechtste tijdslot en dat het 15 jaar lang de vrijdagavond wint,” zei hij.

De frustratie was duidelijk merkbaar bij Selleck. Achter die frustratie schuilt echter vooral verdriet; hij gaf aan dat het even zou duren om het verlies van de serie te verwerken. Na het filmen van de laatste aflevering besefte hij dat er geen volgende maandag meer zou komen om weer aan het werk te gaan. In eerdere interviews had hij al de hoop uitgesproken dat CBS van gedachten zou veranderen.

Terugblikken op de Blue Bloods-era


Terugkijkend op zijn tijd bij Blue Bloods beschouwt Selleck het als een grote eer om aan een show te hebben mogen maken die de helden in het blauw onder de aandacht brengt en de waarde van familie benadrukt. “Het is een droom geweest om met deze geweldige acteurs en crew te werken,” vertelt hij. Hij kijkt met trots terug op de 275 afleveringen.




Wat betreft de toekomst heeft Selleck nog geen nieuwe projecten in het vooruitzicht, maar zijn fans hopen hem binnenkort weer op het scherm te zien. Gezien de bekendheid van Blue Bloods zou dat zeker mogelijk moeten zijn.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen