search
Sterren uit 'Miami Vice' herenigd: Don Johnson oog in oog met acteur die werd opgeblazen
Series / Celebrity

Sterren uit 'Miami Vice' herenigd: Don Johnson oog in oog met acteur die werd opgeblazen

Don Johnson en Jimmy Smits herenigen bij de Emmy's 2024, nostalgie voor Miami Vice-fans.

Tijdens de Emmy's 2024 kwamen verschillende acteurs samen, waaronder de sterren van de iconische serie Miami Vice, Don Johnson en Jimmy Smits. Hoewel Smits vooral bekend is van zijn rol in NYPD Blue, herinnerde hij iedereen eraan dat hij ook een kortstondige verschijning in Miami Vice had, al was dit maar voor enkele seconden.

Miami Vice, dat oorspronkelijk van 1984 tot 1990 werd uitgezonden, is een invloedrijke misdaadserie die zich richt op de avonturen van undercoveragenten in Miami. Het verhaal draait om de personages Sonny Crockett (gespeeld door Don Johnson) en Ricardo Tubbs (gespeeld door Philip Michael Thomas), die samen de criminaliteit in de stad bestrijden.

De hereniging


Tijdens de Emmy's ontmoetten Smits en Don Johnson elkaar als bekende televisiecops. Smits kon het niet laten om te verwijzen naar zijn korte verschijning in de klassieke misdaadserie: "Ik was daar, maar slechts voor even," zei hij met een knipoog. "Voordat mijn auto de lucht in ging." Dit voorbeeld liet de dramatische momenten die Miami Vice zo onvergetelijk maakten goed zien en benadrukt de band van de acteurs binnen het genre van politie-dramaseries.

De hereniging van deze acteurs riep nostalgische gevoelens op bij de fans. Miami Vice heeft een blijvende impact gehad op de entertainmentindustrie, met iconische mode, stijlvolle cinematografie en een zorgvuldig samengestelde soundtrack.

Reflectie op het verleden en blik op de toekomst


Terugkijkend op hun tijd in de serie erkennen beide acteurs de blijvende invloed die Miami Vice op hun leven en carrière heeft gehad. Zowel Johnson als Smits hebben hun carrière opgebouwd met memorabele rollen, waarvan die in Miami Vice en NYPD Blue onmiskenbaar zijn.




Gelukkig voor de fans van Miami Vice is er een reboot op komst. Na de hereniging zijn fans benieuwd of Johnson en Smits in de toekomst misschien weer samen op het scherm zullen verschijnen, hopelijk dit keer langer dan de enkele seconden in Miami Vice.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen