search
Eerste recensies voor 'The Legend of Vox Machina': kijken of skippen?
Series / Nieuws

Eerste recensies voor 'The Legend of Vox Machina': kijken of skippen?

The Legend of Vox Machina blijft volgens critici steengoed met seizoen 3.

Vaak komt het voor dat je een super leuke serie gevonden hebt. Al je favoriete elementen worden gecombineerd in een spannend verhaal. Jammer genoeg zijn latere seizoenen niet altijd even goed. Is dit ook het geval bij The Legend of Vox Machina of is deze serie juist alleen maar beter geworden?

Deze actieserie combineert avontuur met fantasy onder de regie van Brandon Auman. The Legend of Vox Machina is gebaseerd op Critical Role, een Amerikaanse serie met stemacteurs die het spel Dungeons & Dragons spelen.

Rotten Tomatoes


The Legend of Vox Machina vertelt het verhaal van een groep van zeven vrienden die D&D Level 7 spelen. De groep moet wraak nemen voor de gruwelijke moord op de leiders van Whitestone. Het is nu aan hen om Exandria te beschermen tegen kwade en donkere magie.

Seizoen 1 en 2 zijn allebei beoordeeld met een perfecte score van 100% en ook de kijkersscores waren torenhoog. Seizoen 3 volgt dit op met een derde score van 100% en een kijkersscore van 98% (op het moment van schrijven).

Dungeons & Dragons


Dungeons & Dragons is een populair spel en de serie heeft vanaf het begin "het plezier van D&D-avonturen vastgelegd" en dat gecombineerd met een "geweldig verhaal", aldus criticus Valerie Anne van Autostraddle.



Criticus Tessa Smith van Mama's Geeky schrijft dat seizoen 3 net zo goed is als de voorgaande seizoenen: "Je zit als kijker vanaf het begin in een emotionele achtbaan. Je zal lachen, juichen en helaas ook huilen. Heel veel zelfs."

Lees ook
Epische en geliefde serie keert terug met een magisch en fantasierijk derde seizoen
Seizoen 3 van 'The Legend of Vox Machina' brengt nieuwe avonturen.... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen