search
Kijken of skippen? De eerste recensies voor 'La Máquina'
Series / Nieuws

Kijken of skippen? De eerste recensies voor 'La Máquina'

Deze Mexicaanse serie over de meest brute sport krijgt ook een brute score.

Het is altijd heel leuk wanneer je een nieuwe serie ontdekt, maar helaas is niet elke productie van goede kwaliteit. Het plot kan immens interessant klinken, maar de uitwerking kan echter steken laten vallen. Is dit ook het geval bij de gloednieuwe La Máquina? Critici op Rotten Tomatoes hebben hun oordeel gegeven.

La Máquina is een Mexicaanse serie van maker Marco Ramirez (Fear the Walking Dead) en regisseur Gabriel Ripstein. Zij hebben samengewerkt met onder andere Gael García Bernal (Coco), Diego Luna (Andor) en Eiza Gonzáles (3 Body Problem).

Rotten Tomatoes


In La Máquina zit bokser Esteban "La Máquina" Osuna in een moeilijke positie nadat hij een belangrijke wedstrijd heeft verloren. Zijn manager en beste vriend Andy Lujan probeert hem koste wat het kost weer aan de top te krijgen, maar Esteban moet het dan wel opnemen tegen zijn eigen demonen.

Dit psychologische drama is uniek en dat is terug te zien in de score. De critici op Rotten Tomatoes hebben La Máquina namelijk beloond met een fantastische score van 89% (op het moment van schrijven).

Boksen en drama


Volgens criticus Anita Singh van Daily Telegraph is de combinatie van de bokswereld met een pittig drama perfect.

Ze schrijft: "Boksen is een wereld die zich leent voor goed drama. De inzet is hoog en de sport zit vol interessante mensen. La Máquina stelt op beide punten niet teleur."



Ook Tim Lowery van AV Club kan geen genoeg krijgen van het verhaal. Hij schrijft: "La Máquina is nooit saai, met grote, stijlvolle accenten en een erg grappige Luna die de serie uniek maakt en ervoor zorgt dat het een lust voor je ogen is."

Lees ook
Kijken of skippen? Dit zeggen de eerste recensies over 'Tulsa King' seizoen 2
Critici geven hun eerlijke mening over seizoen 2 van Tulsa King.... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen