search
Deze opvallende fantasyfilm van Netflix krijgt deze week al deel twee
Films / Specials

Deze opvallende fantasyfilm van Netflix krijgt deze week al deel twee

Op Netflix bekijk je vanaf woensdag de tweede 'Monster High'-film.

Ken je de Monster High poppen nog uit je jeugd? Bereid je dan voor op flink wat nostalgie, want vanaf deze week bekijk je de tweede Monster High-film gewoon op Netflix.

Monster High 2 is een musical fantasyfilm, geregisseerd door Todd Holland (Malcolm in the Middle, The Wizard). Het is het vervolg op de eerste Monster High-film uit 2022. In tegenstelling tot eerdere films van Monster High zijn die van Holland in live-action.

Nieuwe dreiging


Na de gebeurtenissen in de eerste film is Clawdeen Wolf een beroemd monster geworden op Monster High. Samen met haar vriendinnen Draculaura en Frankie Stein wordt ze echter weer op de proef gesteld, want er is weer een nieuwe dreiging.

Ze zullen hun krachten moeten bundelen om dit kwaad tegen te houden. In hun zoektocht naar antwoorden ontdekken ze meer over hun eigen identiteit en over elkaar, terwijl ze de vijand proberen te stoppen die de harmonie tussen mensen en monsters wil verstoren.

Cast


Die vijand is alleen niet enkel een bedreiging voor hun omgeving, maar ook voor hun vriendschap. Lukt het de personages om de wereld te redden van deze mysterieuze en gevaarlijke situatie?



De rol van Clawdeen Wolf wordt gespeeld door Miia Harris (Just Beyond). Daarnaast zien we Ceci Balagot (Girl Meets World) als Frankie Stein en Nayah Damasen (Grey's Anatomy) als Draculaura.

Netflix


Monster High 2 werd snel na de release van de eerste film aangekondigd. Of er een vervolg komt is nog niet duidelijk. Wel is bekend gemaakt dat Mattel en Universal Pictures bezig zijn met een Monster High-film die losstaat van deze twee films.

Bekijk Monster High 2 vanaf woensdag 9 oktober op Netflix.

Lees ook
Epische en meeslepende fantasyfilm sterk bekeken op Netflix
Het fantasierijke Knights of the Zodiac bemachtigt een plek in de Netflix Top 10.... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen