search
Compleet nieuwe mysteriethriller moet HBO Max in vuur en vlam gaan zetten
Films / Specials

Compleet nieuwe mysteriethriller moet HBO Max in vuur en vlam gaan zetten

Vanaf donderdag bekijk je de nieuwe thriller 'Caddo Lake' op HBO Max.

Op zoek naar een mysterieuze film voor deze donkere oktoberdagen? Dan is HBO Max deze week de plek waar je moet zijn, want daar verschijnt de gloednieuwe thriller Caddo Lake.

Caddo Lake is een Amerikaanse thrillerfilm, geregisseerd door Celine Held en Logan George. Het is de tweede film die het koppel heeft geregisseerd, na hun debuut Topside in 2020. Bovendien werkte M. Night Shyamalan (The Sixth Sense, Signs) mee als producent.

Een onverklaarbare verdwijning


Een gemeenschap wordt opgeschrikt wanneer een 8-jarig meisje plotseling op onverklaarbare wijze verdwijnt in een meer. Terwijl gezocht wordt naar aanwijzingen, worden familieleden geconfronteerd met een duister geheim dat in hun verleden schuilt.

De verdwijning zet bovendien een reeks verontrustende gebeurtenissen in gang. Naarmate de zoektocht naar het meisje vordert, beginnen de grenzen tussen de realiteit en bovennatuurlijke verschijnselen steeds meer te vervagen.

Cast


Het meer zelf speelt hierbij een grote rol en begint steeds meer te fungeren als een sinistere aanwezigheid. Langzaam wordt duidelijk dat het verleden niet alleen mensen, maar ook een omgeving lange tijd kan blijven achtervolgen.



In de film zien we onder anderen de acteurs Dylan O'Brien (Teen Wolf, The Maze Runner), Eliza Scanlen (Little Women, Sharp Objects), Sam Hennings (Four Good Days) en Lauren Ambrose (Six Feet Under).

HBO Max


De opnames voor de film begonnen al in oktober 2021. De titel van de film was voorheen Vanishings at Caddo Lake, maar werd voor de release verkort naar simpelweg Caddo Lake. Caddo Lake is een groot meer op de grens van Texas en Louisiana.

Caddo Lake bekijk je vanaf donderdag 10 oktober op HBO Max.

Lees ook
Het mysterie vangt aan in '3 Body Problem': ambitieuze scifi-serie start op Netflix
De ambitieuze sciencefictionserie komt van het team achter de hitserie Game of Thrones.... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen