search
Verborgen kijktips: Deze 4 onderschatte Netflix-series zijn een must voor je kijklijst
Series / Specials

Verborgen kijktips: Deze 4 onderschatte Netflix-series zijn een must voor je kijklijst

Ze zijn aan de aandacht van het grote publiek ontgaan, maar scoren onverminderd goed.

Netflix biedt sinds 2013 een overvloed aan topseries in Nederland, maar tussen al die bekende titels schuilen verborgen parels die je misschien over het hoofd hebt gezien, en zeker niet mag missen. We hebben vier van deze hooggewaardeerde series voor je uitgezocht. Zijn deze titels iets voor jou?

Bonding



Dit is een geestige dramaserie die niet geschikt voor de allerjongsten. Op Rotten Tomatoes wordt de serie meer dan goedgekeurd, te zien aan het waarderingscijfer van 73%. Je streamt alle twee de seizoenen op Netflix.

Een New Yorkse studente die bijklust als dominatrix, zet in Bonding haar beste homovriend van de middelbare school in als haar assistent.



Killing Eve



Van deze serie, met Sandra Oh en Jodie Comer in de hoofdrollen, kijk je vier seizoenen op Netflix. Het krijgt op Rotten Tomatoes een hartstikke goede score van 80%.

Eve heeft een saaie kantoorbaan bij MI5, maar moet opeens een glamoureuze, meedogenloze moordenaar vangen in een zaak die uitmondt in een onvoorspelbaar psychologisch spel. Ontdek het in Killing Eve.



Post Mortem



Deze serie op Netflix biedt vooral donkere humor en drama uit Noorwegen. Op Rotten Tomatoes is vooral de pers gek van deze serie, en geeft het een score van 89%.

Post Mortem - Ze is uit de dood herrezen en snakt naar bloed. En dat terwijl de begrafenisonderneming van haar familie wanhopig op zoek is naar meer klanten.



One Day



Romantiek en drama gaan vaak hand in hand. Zo ook bij deze serie. De pers en het publiek zijn in ieder geval helemaal weg van deze serie. Het krijgt op Rotten Tomatoes de uitstekende score van 91%. Stream alle afleveringen van deze miniserie op Netflix.

Emma en Dexter ontmoeten elkaar in One Day voor het eerst op de avond van hun afstuderen. Morgen zullen hun wegen weer scheiden.



Lees ook
Deze 4 verborgen series op Netflix zijn niet meer dan aangrijpend
Deze keer hebben we vooral mysterieuze, spannende en aangrijpende series uitgelicht.... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen