search
Netflix cancelt groots gelanceerde serie al na één seizoen
Series / Nieuws

Netflix cancelt groots gelanceerde serie al na één seizoen

De mythologische komedieserie Kaos met o.a. Jeff Goldblum houdt het niet lang vol.

Eind augustus verscheen de opvallende serie Kaos op Netflix. De streamingdienst heeft de mythologische komedieserie, met Jeff Goldblum als de ogenschijnlijk almachtige, maar wanhopig onzekere en wraakzuchtige Zeus, nu al gecanceld.

De serie gaat over drie mensen die een gemeenschappelijke connectie met een profetie en met elkaar ontdekken. Ze krijgen ook te maken met de corrupte en arrogante goden uit de Griekse en Romeinse mythologie.

Een seizoen


Op 29 augustus verschenen de acht afleveringen van bedenker Charlie Covell online. Deadline meldt dat er al hard gewerkt aan het tweede seizoen, maar dat is nu dus voor niets geweest.

De ontvangst van de serie is positief, maar niet uitmuntend. De Tomatometer staat op 76 procent. "Een riff op de Griekse mythe die zowel slim als overvol is. Kaos komt net niet goddelijk genoeg over, maar biedt nog steeds een hoop vermaak," luidt de critics consensus op Rotten Tomatoes.

Aurora Perrineau


Kaos laat ook personages zien van onder andere Janet McTeer, Cliff Curtis en David Thewlis. Aurora Perrineau, die het personage Riddy speelde in de serie, onthulde het nieuws via Instagram. Uiteraard staat de achtdelige "miniserie" gewoon nog op Netflix.



Lees ook
Deze zeer geliefde Netflix-series krijgen dit jaar helaas geen vervolg
Deze zeer geliefde Netflix-series krijgen dit jaar helaas nog geen vervolg. Hoe lang moeten we nog wachten?... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Ball jij van dit nieuws?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen