search
Wil je 'Alien: Romulus' thuis kijken? Via deze diensten kijk je de spannende en absurde 'Alien'-film vanaf de bank
Films / Specials

Wil je 'Alien: Romulus' thuis kijken? Via deze diensten kijk je de spannende en absurde 'Alien'-film vanaf de bank

Heb je gewacht tot je 'Alien: Romulus' thuis kan kijken? Dan is het nu zover!

Alien: Romulus is het nieuwste deel in de Alien-franchise. De scifi-film draait nu nog in de bioscoop, maar is vanaf volgende week ook gewoon thuis te streamen.

Alien: Romulus is een Amerikaanse scifi-horrorfilm, geregisseerd door Fede Álvarez. Het is de achtste film in de Alien-franchise. Het verhaal speelt zich af tussen de gebeurtenissen in Alien en Aliens.

Xenomorph


De film volgt een groep jonge ruimtekolonisten die diep in de ruimte een verlaten ruimtestation onderzoeken. Tijdens hun missie komen ze in aanraking met de angstaanjagende Xenomorph die we kennen uit de eerdere films in de Alien-franchise.

Terwijl de groep zijn best doet om te overleven, ontrafelen ze duistere geheimen over de Xenomorph en experimenten die erop zijn uitgevoerd. In hun strijd om te overleven, worden hun relaties en loyaliteit binnen de groep ook op de proef gesteld.

Cast


Cailee Spaeny (Bad Times at the El Royale, Priscilla) speelt de rol van Rain, een mijnwerker die haar ouders is verloren. Daarnaast zien we David Jonsson (Industry, Rye Lane) als een android die door Rains vader is geprogrammeerd als haar broer.



Als Rains ex-vriend zien we Archie Renaux (Gold Digger, Shadow and Bone). De rol van zijn zus Kay wordt gespeeld door Isabela Merced (Instant Family, Dora and the Lost City of Gold). Daarnaast zien we Spike Fearn (Tell Me Everything) als hun neef Bjorn en Aileen Wu als zijn zus Navarro.

Streamen


Oorspronkelijk zou Alien: Romulus meteen op de Amerikaanse streamingdienst Hulu verschijnen, maar dat werd uiteindelijk toch gewijzigd naar een bioscooprelease. De film verscheen in augustus in de Nederlandse bioscopen.

En nu kun je Alien: Romulus bijna thuis streamen: vanaf dinsdag 15 oktober staat de film op Prime Video en Pathé Thuis.

Lees ook
Wil je 'Deadpool & Wolverine' thuis kijken? Via deze diensten kijk je de Marvel-film vanaf de bank
Wil je de nieuwste Marvel film graag thuis bekijken? Dit is waar je dat zeer binnenkort kan doen.... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Welk cijfer geen jij deze Alien-film?

  • Een 8 of hoger

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Lager dan een 8

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen