search
Hoe is het nu toch eigenlijk met de vergeten 'Stacey Carosi' uit 'Saved by the Bell'?
Series / Specials

Hoe is het nu toch eigenlijk met de vergeten 'Stacey Carosi' uit 'Saved by the Bell'?

Hoe is het verder gegaan met Leah Remini na haar kleine rol in 'Saved by the Bell'?

Hoewel het niet haar grootste rol was, zullen veel mensen actrice Leah Remini kennen als Stacey Carosi in de tienerserie Saved by the Bell. Maar hoe gaat het nu met haar, al deze jaren later?

Remini werd geboren in New York City. Sinds haar 9e werd ze opgevoed als lid van de Scientology kerk. Toen ze 13 was verhuisde ze met haar gezin naar Los Angeles, waar ze begon met acteren.

Sitcoms


Haar eerste rol was als Charlie Briscoe in de serie Who's the Boss? in 1984. Dit leidde tot haar eigen spin-off-serie genaamd Living Dolls met Halle Berry in 1989. Vervolgens kreeg Remini in 1991 de rol van Tina Bovasso in The Man in the Family.

De meeste mensen zullen haar echter kennen van haar terugkerende rol in Saved by the Bell. Hierin speelde Remini de rol van Stacey Carosi, een van de liefdesinteresses van Zack. Ze was te zien vanaf het derde seizoen in 1991.

Reality


Na Saved by the Bell heeft Remini door de jaren heen verschillende gastrollen gehad, voornamelijk in sitcoms. Zo was ze te zien in Cheers en Friends. Ook speelde ze grotere rollen, waaronder in de serie The King of Queens in 1998 en de film Old School in 2003.




Remini is blijven acteren en was in 2010 kort een van de presentatoren van talkshow The Talk. Ook heeft ze meegedaan aan verschillende realityprogramma's, waaronder Dancing with the Stars, The Wendy Williams Show en RuPaul's Drag Race.

Scientology


Daarnaast maakte Remini in 2016 een serie genaamd Leah Remini: Scientology and the Aftermath over haar ervaringen met de Scientology kerk, waarin ze ook met andere ex-leden spreekt. Remini verliet Scientology zelf in 2013.

Remini trouwde in 2003 met acteur Angelo Pagán, met wie ze een dochter heeft. In augustus 2024 maakte de actrice bekend dat zij en Pagán hebben besloten om te scheiden.

Lees ook
Epische en vergeten bioscoopfilm van $160 miljoen moet Netflix gaan veroveren
Warcraft: The Beginning is nu beschikbaar op Netflix, een must-see voor fantasy-fans.... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Groeide jij op met Saved by the Bell?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen