search
Zendaya's gloeiend hete nieuwe film pakt koppositie in de Top 10 van Prime Video
Films / Nieuws

Zendaya's gloeiend hete nieuwe film pakt koppositie in de Top 10 van Prime Video

Dit sportdrama laat zowel sterke acteerprestaties als sterke sportprestaties zien.

Regisseur Luca Guadagnino is vooral bekend om Call Me By Your Name, wat een doorbraak betekende voor Timothée Chalamet. Zijn nieuwste film Challengers is met een andere 'Dune'-ster, namelijk Zendaya. De actrice speelt haar eerste volwassen rol in deze goed ontvangen productie. De film staat momenteel op nummer een in de Top 10.

Justin Kuritzkes werkte eerder met Guadagnino samen en schreef het scenario. De hoofdrollen worden gespeeld door Zendaya, Josh O'Connor en Mike Faist.

Ontvangst


Op Rotten Tomatoes zijn goede scores te zien: de Tomatometer wijst 88% aan en de Popcornmeter blijft met 73% niet ver achter.

De consensus onder de critici luidt als volgt: "Het trio hoofdrolspelers laat de bal geen seconde vallen en laten ons een sexy potje tennis zien op de baan".

Waar te zien?


Challengers kun je zien op Prime Video.



Synopsis: Tashi (Zendaya) is een ex-tenniser die coach is geworden. De driehoeksverhouding tussen haarzelf, haar man Art (Faist) en haar ex-vriend Patrick (O'Connor) beslaat dertien jaar en speelt zich zowel op de baan als buiten de baan af.

Lees ook
In deze Disney-serie maakte Zendaya uit 'Dune' en 'Euphoria' ooit haar debuut als actrice
Zendaya werd een Disney-ster door de serie 'Shake It Up', waarin ze de hoofdrol speelde naast Bella Thorne.... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen