search
Grote monsterserie krijgt opvallende 'Predator'-killer in belangrijke rol
Series / Nieuws

Grote monsterserie krijgt opvallende 'Predator'-killer in belangrijke rol

Na een sterke rol in de film te hebben neergezet, is de hoop dat ze dit opnieuw doet.

Vorig jaar kwam het Monster-universum van Godzilla en co naar het kleine scherm, en het werd al snel verlengd voor een tweede seizoen. Nu is bekend geworden dat de cast wordt versterkt door Prey-ster Amber Midthunder.

Midthunder, bekend van tv-series zoals Roswell, New Mexico en Legion, en de veelgeprezen Predator-film Prey, zal te zien zijn in de Apple TV+ serie Monarch: Legacy of Monsters. Ze speelt de rol van Isabel, een intelligente en krachtige zakenvrouw.

Wezens in verschillende tijdlijnen


In de serie draait een deel van het verhaal om drie hoofdpersonages, waaronder kolonel Lee Shaw, gespeeld door Kurt Russell. Shaw jaagde vroeger op gigantische wezens, bekend als Titans of MUTOs, samen met Dr. Keiko Miura (Mari Yamamoto), de moeder van een van de andere hoofdpersonages.

Daarnaast speelt de serie zich af in een tweede tijdlijn, rond de jaren '40 en '50, waarin een jongere versie van Shaw, gespeeld door Wyatt Russell, samen met Keiko en Bill Randa (Anders Holm) de wetenschapsorganisatie Monarch opricht.

Veel meer monsters op komst


In april werd bekendgemaakt dat Apple TV+ niet alleen een tweede seizoen van Monarch: Legacy of Monsters heeft besteld, maar ook van plan is meerdere spin-off series binnen het Monsterverse te ontwikkelen. Deze uitbreiding van het Monsterverse belooft veel nieuwe verhalen en personages.



Bekijk alle afleveringen van Monarch: Legacy of Monsters op Apple TV+.

Lees ook
De 'Monster'-series van Netflix: twee seizoenen gruwelijk kijkplezier
Een waargebeurd misdaadverhaal over twee broers met schokkende onthullingen en goede acteurs.... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen