search
Na vele pogingen krijgt deze nieuwe 'Terminator' wél een tweede deel
Series / Nieuws

Na vele pogingen krijgt deze nieuwe 'Terminator' wél een tweede deel

Een lek lijkt te hebben onthuld hoe de toekomst eruit lijkt te zien voor de anime-serie.

Netflix heeft een behoorlijk succes behaald door niet alleen klassieke anime-series beschikbaar te stellen op het platform, maar ook door geheel nieuwe anime-projecten te ontwikkelen.

Een van de grootste nieuwe titels voor 2024 was ongetwijfeld Terminator Zero, de eerste anime-serie in de franchise, die op 29 augustus beschikbaar werd gesteld.

Gelekte informatie


De serie werd door Netflix ontwikkeld in samenwerking met Production I.G. En hoewel er nog niet officieel is bevestigd dat er een tweede seizoen komt, lijkt dit wel via een lek naar buiten te zijn gebracht.

En dat zou niet geheel verrassend zijn, gezien de manier waarop seizoen 1 eindigde. In een tweet van Netflix Latin America werd in een bericht over de serie het woord 'Temporada 2' getagd. Dit is Portugees voor 'Seizoen 2'. Inmiddels is dit verwijderd, maar oplettende scrollers is het wel degelijk opgevallen.

Kwestie van tijd


Als seizoen 2 er komt, dan lijkt Netflix content genoeg te zijn met de prestaties van het eerste seizoen. Wij verwachten dat een bevestiging over een tweede seizoen in de zeer nabije toekomst zal volgen.

Rosario Dawson, André Holland, Sonoya Mizuno en Ann Dowd maken allen onderdeel uit van de stemmencast van animatie-serie Terminator Zero van Netflix.

Nieuw perspectief


De serie speelt zich af in twee tijdlijnen: 1997; het jaar dat Skynet online gaat, en 2022; wanneer de oorlog tussen mens en machine in volle gang is.

Terminator Zero seizoen 1 stream je op Netflix.

Lees ook
Grote en veelbelovende 'Terminator'-serie van Netflix toont zijn hoofdpersonages
Over een maand gaan we een nieuw verhaal uit de wereld van de Terminator zien op Netflix.... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen