search
Afgekraakte HBO Max-serie gecanceld na twee seizoenen
Series / Nieuws

Afgekraakte HBO Max-serie gecanceld na twee seizoenen

Het was al een wonder dat er een tweede seizoen kwam, maar nu is het echt afgelopen.

De omstreden animatieserie en Scooby-Doo-spinoff Velma lijkt zo goed als zeker gecanceld te zijn na twee seizoenen en een net uitgebrachte Halloween-special.

Artiest VelDavey Cummings deelde deze week een ondertussen verwijderde Instagram-post waarin werd aangegeven: "Er komt geen seizoen 3, maar ik hoop dat ik ooit weer met deze geweldig getalenteerde mensen mag werken."

Oorsprongverhaal


Max moet het schrappen van de serie nog officieel bevestigen, maar dat zal niet lang meer op zich laten wachten. Charlie Grandy is showrunner van Velma.

In de volwassen getinte comedy-serie horen we Mindy Kaling als Velma Dinkley. De serie vertelt hoe zij en de rest van de Mystery Inc.-groep bij elkaar zijn gekomen.

Slechtste serie ooit?


Velma debuteerde vorig jaar op HBO Max maar werd al snel door critici en vooral publiek afgekraakt. De serie was op een bepaald moment zelfs de slechtst gewaardeerde serie ooit op IMDb.



Naast Kaling horen we in de serie de stemmen van acteurs als Glenn Howerton, Sam Richardson, Constance Wu, Russell Peters, Melissa Fumero, Sarayu Blue, Jane Lynch, Wanda Sykes, Cherry Jones, Frank Welker, Nicole Byer, Gary Cole, Andia Winslow en Sara Ramirez.

Wat had kunnen zijn


De exacte reden voor het schrappen van de serie is nog onbekend, maar ook hier zal ongetwijfeld duidelijkheid over komen zodra HBO MAX er een verklaring over online deelt.

De eerste twee seizoenen van Velma stream je op HBO Max.

Lees ook
Gecancelde HBO-serie verhuist naar Netflix inclusief het nieuwste seizoen
De Britse thriller werd slachtoffer van HBO's beleid maar Netflix biedt uitkomst.... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen