search
Eerste recensies voor 'The Franchise': top of flop?
Series / Nieuws

Eerste recensies voor 'The Franchise': top of flop?

Opvallende score op Rotten Tomatoes voor de nieuwste komedie, The Franchise.

Een nieuwe komedie is vaak een 'hit or miss'. De humor matcht wellicht precies met die van jou of staat hier lijnrecht tegenover. Je bent aan het huilen van het lachen of de grappen voelen allemaal heel ongemakkelijk. Is de nieuwe komedie The Franchise iets voor jou? De beste critici op Rotten Tomatoes hebben alvast hun oordeel gegeven.

Uitvoerende producenten Armando Iannucci, Sam Mendes en Jon Brown (tegelijk ook de maker) hebben de handen in elkaar geslagen voor hun nieuwste project: The Franchise. In deze serie spelen onder anderen Himesh Patel, Aya Cash en Jessica Hynes.

Rotten Tomatoes


De serie is als het ware een kijkje achter de schermen van een filmproductie. Daniel, een Assistent Director, wil graag dat alles goed verloopt, maar hij krijgt elke dag te maken met problemen op zijn werk.

Enkele critici op Rotten Tomatoes hebben de serie al gekeken en hun oordeel gegeven. The Franchise krijgt, op het moment van schrijven, een score van 67%. Dit is niet super hoog in vergelijking met andere series, maar zeker niet slecht!

De perfecte balans


"The Franchise is zeer vermakelijk, toch is het een enigszins repetitieve komedie", aldus criticus Robert Lloyd van Los Angeles Times. Toch is de cast volgens Lloyd erg goed.



Helaas is niet elke recensie volledig positief, maar Mae Abdulbaki van Screen Rant is dat wel. Ze schrijft: "De Franchise is zo goed en leuk door het briljante en grappige script, de fantastische chemie tussen de cast en de constante stroom aan komische situaties."

Lees ook
Eerste recensies voor 'Daryl Dixon': is de 'The Walking Dead'-spin-off top of flop?
Seizoen 2 van The Walking Dead: Daryl Dixon krijgt een opvallende score ten opzichte van seizoen 1.... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

The Franchise: ga jij kijken?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen