search
Eerste recensies duistere serie 'Sweetpea': kijken of skippen?
Series / Nieuws

Eerste recensies duistere serie 'Sweetpea': kijken of skippen?

Critici op Rotten Tomatoes noemen Sweetpea de meest verslavende serie van dit moment.

Ben je op zoek naar een nieuwe serie, maar weet je niet welk verhaal de moeite waard is? Geen zorgen! De beste critici op Rotten Tomatoes staan voor je klaar. Zij zijn de eersten die een nieuw project zien en vervolgens hun ongezouten mening geven. Wat vinden ze eigenlijk van de opkomende Sweetpea?

Sweetpea is gebaseerd op het gelijknamige boek van CJ Skuse. De schrijfster heeft samen met maker Kirstie Swain en regisseur Ella Jones het verhaal tot leven gebracht. De cast bestaat uit onder andere Ella Purnell als Rhiannon Lewis, Nicôle Lecky en Jon Pointing.

Rotten Tomatoes


In Sweetpea probeert Rhiannon aan haar jeugd te ontsnappen om een nieuw leven op te bouwen als een volwassene. Ze lijkt alles op orde te hebben. Ze heeft een goede baan, een vriend en een hond. Echter, haar hele leven verandert met één ontmoeting.

Rhiannon wordt omschreven als iemand die niet veel indruk maakt, maar volgens de critici op Rotten Tomatoes doet Sweetpea dat juist wel. De serie domineert de lijsten namelijk met een perfecte score van 100% op het moment van schrijven.

Ongelooflijk verslavend


Volgens criticus Branyan Towe van Loud and Clear Reviews is de serie ongeloofelijk verslavend. Hij geeft zijn complimenten aan Ella Purnell: "Ze zal je doen verlangen naar een fantastisch, zenuwslopend en komisch verhaal tot het einde."



Carly Lane van Collider schrijft dat Sweetpea de beste is in dit genre. Ze vervolgt haar recensie door te benoemen dat de serie tot het einde verslavend blijft.

Lees ook
Van 'Fallout' naar drama: deze actrice duikt in compleet nieuwe tv-serie avontuur
De actrice kan weer een compleet andere rol toevoegen aan haar cv.... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Ga jij Sweetpea nu kijken?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen