search
Netflix heeft dubbel goed nieuws voor zijn hitserie uit 2023
Series / Nieuws

Netflix heeft dubbel goed nieuws voor zijn hitserie uit 2023

Netflix komt met goed nieuws voor de fans van de 2023-serie The Night Agent.

In 2023 had Netflix een aantal grote hits. Denk maar aan de series Beef en One Piece. De best bekeken serie van de streamingdienst was de actiethriller The Night Agent. En voor die serie is er nu goed nieuws.

Na het succes van het eerste seizoen, heeft Netflix het tweede seizoen in ontwikkeling. Nu is onthuld dat The Night Agent in de winter van 2025 terugkeert met tien afleveringen.

Nog meer


Maar daar blijft het niet bij; The Night Agent krijgt definitief een derde seizoen. Dit heeft de streamingdienst onthuld, en dat ging gepaard met de eerste foto's uit het tweede seizoen.

In 2023 waren er maar liefst 98,2 miljoen kijksessies in de eerste 91 dagen na de release. In maar liefst 87 landen stond The Night Agent bovenaan de Netflix Top 10. Op de Tomatometer staat de serie op een nette 74 procent.

Wraak


In The Night Agent, gebaseerd op het boek van Matthew Quirk, heeft een waakzame FBI-agent nachtdienst bij een noodnummer en hij krijgt een telefoontje dat hem in een gevaarlijke samenzwering rond een mol in het Witte Huis plaatst.



De hoofdrollen in de actiethriller zijn voor Gabriel Basso als Peter Sutherland, Luciane Buchanan als Rose Larkin, Fola Evans-Akingbola als Chelsea Arrington en Sarah Desjardins als Maddie Redfield.

Lees ook
Netflix cancelt groots gelanceerde serie al na één seizoen
De mythologische komedieserie Kaos met o.a. Jeff Goldblum houdt het niet lang vol.... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

The Night Agent is overrated

  • Eens

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Oneens

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen