search
Serieus spannende trailer voor 'The Day of the Jackal'
Series / Trailer

Serieus spannende trailer voor 'The Day of the Jackal'

Eddie Redmayne is vlijmscherp in de nieuwe serie The Day of the Jackal van SkyShowtime.

Bij veel mensen is SkyShowtime nog geen enorm opvallende streamingdienst. Toch is de dienst er eentje om in de gaten te houden. Er verschijnen namelijk steeds meer interessante Originals op de streamingdienst online. Binnenkort is het de beurt aan The Day of the Jackal.

SkyShowtime heeft nu de eerste volledige trailer voor The Day of the Jackal online gezet. De serie is gebaseerd op het gelijknamige boek van schrijver Frederick Forsyth. In 1997 verscheen nog de bioscoopverfilming The Jackal met onder andere Bruce Willis.

De nieuwe Jackal


De hoofdrol wordt gespeeld door Eddie Redmayne die je kent uit de Fantastic Beasts-reeks en de sterk ontvangen films The Theory of Everything en The Danish Girl. In The Day of the Jackal speelt hij 'The Jackal', de beruchte en ongrijpbare huurmoordenaar die zijn brood verdient met het uitvoeren van moorden tegen de hoogste prijs.

In de serie van SkyShowtime ontmoet hij zijn gelijke in een vastberaden Britse inlichtingenofficier, gespeeld door Lashana Lynch. Zij opent de jacht op hem en er begint een kat-en-muisspel door heel Europa. Úrsula Corberó, bekend van La Casa de Papel, speelt de rol van Nuria, een belangrijke vrouw in het leven van de Jackal die geen idee heeft van zijn ware identiteit.

Grote namen


De serie onthult ook rollen van Charles Dance als Timothy Winthrop, Richard Dormer als Norman, Chukwudi Iwuji als Osita Halcrow en Lia Williams als Isabel Kirby.



Deze tiendelige serie wordt geproduceerd door Carnival Films en is geschreven door Ronan Bennett, de maker en schrijver van de veelgeprezen serie Top Boy. De internationaal bekroonde regisseur Brian Kirk (Game of Thrones, Boardwalk Empire) is de hoofdregisseur.

Einde van 2024


De moderne herinterpretatie van de gelijknamige filmklassieker uit 1973 gaat op 6 december in première.

Lees ook
SerieTotaal tipt: 4 spannende series op NPO Plus/Start
Vier spannende series die je nu kan streamen op NPO Plus.... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen