search
Dat niemand deze dikke fout in 'The Fresh Prince of Bel-Air' zag is echt bizar
Series / Specials

Dat niemand deze dikke fout in 'The Fresh Prince of Bel-Air' zag is echt bizar

In een aflevering van seizoen 5 van 'The Fresh Prince of Bel-Air' werd een blunder gemaakt die je waarschijnlijk niet heb opgemerkt.

The Fresh Prince of Bel-Air is een van de beste series uit de jaren 90. Hoewel het zo'n succes was en door veel mensen werd bekeken, gebeurde het soms dat er een fout werd gemaakt. Zo werd er in seizoen vijf van de serie een blunder gemaakt die je waarschijnlijk niet hebt opgemerkt.

The Fresh Prince of Bel-Air werd gemaakt door Andy en Susan Borowitz met Will Smith in de hoofdrol als een gefictionaliseerde versie van zichzelf, een slimme straatjongen geboren en getogen in West Philadelphia, die naar zijn rijke oom en tante in Bel-Air, Los Angeles, wordt gestuurd. Zijn levensstijl botst vaak met die van zijn welgestelde familieleden.

Carlton


The Fresh Prince of Bel-Air lanceerde de carrière van Smith, die nu een van de grootste acteurs is. Een van de favoriete personages in de serie is en blijft Carlton, gespeeld door Alfonso Ribeiro. Carlton is de neef en de belangrijkste tegenhanger maar uiteindelijk ook goede vriend van Will.

Het personage werd geprezen voor het tonen van een complexe en sympathieke tegenstander met een verhaallijn van persoonlijke groei gedurende de serie. Carlton is ook bekend om een humoristische dans met overdreven bewegingen, ontwikkeld door Ribeiro voor het personage, dat bekend werd als "The Carlton".

Ander shirt


In aflevering 16 van het vijfde seizoen van The Fresh Prince of Bel-Air ging er iets fout met het shirt dat Carlton droeg. Zo is er een scène waarin het van het ene beeld naar het andere springt en waarbij Carlton een volledig ander shirt draagt. Vervolgens verandert zijn shirt opnieuw naar de oorspronkelijke gele trui die hij eerder droeg.



De scène waarin dit gebeurt kan je hier zien. In die aflevering, getiteld A Decent Proposal, vraagt Will Lisa (Nia Long) ten huwelijk. Lisa heeft echter haar bedenkingen, waardoor Will hard zijn best moet doen om haar te overtuigen met hem te trouwen.

Kijken?


Wil je The Fresh Prince of Bel-Air en deze blunder zien? Je kan de serie bekijken op HBO Max.

Lees ook
Deze blamage in 'Bones' vergeven de makers zichzelf nooit
De misdaadserie 'Bones' had dit geliefde personage nooit mogen doden.... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Heb jij altijd genoten van The Fresh Prince of Bel-Air?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen