search
Nieuwe Netflix-toppers: De 3 must-see series van komende week onthuld
Series / Specials

Nieuwe Netflix-toppers: De 3 must-see series van komende week onthuld

Onze selectie bevat een reeks series die je hartslag flink zullen verhogen.

Streamingdiensten brengen wekelijks zoveel nieuwe series uit dat het soms moeilijk is een keuze te maken. Om het je wat makkelijker te maken, hebben we een selectie gemaakt van de drie meest opvallende nieuwe series van deze week die absoluut het kijken waard zijn.

Chucky



Verschijnt op: Dinsdag 15 oktober | Kijk op: Netflix
Wie kent de enge pop Chucky uit de horrorklassieker Child's Play nou niet? Met Halloween in het vooruitzicht verschijnt hij nu in zijn eigen serie, waarvan het eerste seizoen op Netflix te zien zal zijn.

Moordpop Chucky loopt vrij rond en het aantal doden blijft maar stijgen. Drie vastberaden tieners proberen hun stadje te redden van de kleine verschrikking en zijn volgelingen.



Jurassic World: Chaos Theory



Verschijnt op: Donderdag 17 oktober | Kijk op: Netflix
Komende week verschijnt het tweede seizoen van deze spectaculaire animatieserie, die zich afspeelt in het Jurassic Park-universum. Het eerste seizoen kreeg op Rotten Tomatoes de perfecte score van 100%.

Herbivoren in de supermarkt. Carnivoren die auto's achternazitten. En roofdieren die je continu in de gaten houden. Welkom in de chaotische wereld van Jurassic Park: Chaos Theory.



The Lincoln Lawyer



Verschijnt op: Donderdag 17 oktober | Kijk op: Netflix
Deze dramatische misdaad-thriller met hoofdrolspeler Manuel Garcia-Rulfo maakt zich alweer op voor het derde seizoen. Met meer dan 68.000 stemmen krijgt deze serie een hele goede score van 7,7.

Topadvocaat Mickey Haller gaat tot het uiterste om zijn cliënten te verdedigen. Manuel Garcia-Rulfo speelt de hoofdrol in dit drama van David E. Kelley.



Lees ook
Deze week op Netflix: De 7 nieuwste series die je absoluut moet kijken
Van paranormale mediums tot bovennatuurlijke thrillers: het wordt geen conventionele week op Netflix.... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Goede nieuwkomers?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen