search
Prime Video kondigt nieuw seizoen aan voor mogelijk zijn beste serie: 'Reacher'
Series / Nieuws

Prime Video kondigt nieuw seizoen aan voor mogelijk zijn beste serie: 'Reacher'

Het derde seizoen moet nog verschijnen, maar nu al wordt er een schepje bovenop gedaan.

Prime Video heeft aangekondigd dat de uiterst populaire actieserie Reacher een vierde seizoen krijgt. En dat terwijl het derde seizoen nog moet verschijnen.

Naast deze aankondiging liet de streamingdienst ook weten dat het derde seizoen ergens in 2025 te streamen zal zijn. Het tweede seizoen gold als de meest bekeken serie die in 2023 op Prime Video verscheen.

Veel keuze voor bronmateriaal


Het is nog onbekend welk deel uit de boekenreeks van Lee Child zal dienen als bronmateriaal voor het vierde seizoen. Wel weten we dat seizoen 3 gebaseerd wordt op het boek Persuader.

In het derde seizoen moet Reacher (Alan Ritchson) undercover gaan om een informant te redden die gegijzeld wordt door een oude vijand.

Nederlands tintje


Naast Ritchson zien we in het nieuwe seizoen acteurs als Maria Sten, Anthony Michael Hall, Sonya Cassidy, Brian Tee, Johnny Berchtold, Robert Montesinos, Daniel David Stewart en onze eigen 'Dutch Giant' Olivier Richters.



Vorige week werd al aangekondigd dat er ook een spinoff-serie komt over Stens personage Frances Neagley. Die spinoff gaat over hoe deze privé-detective de dood van een goede vriend na een verdacht ongeluk onderzoekt.

Reacher op Prime


Showrunner van Reacher is Nick Santora, die ook de scripts schrijft en als uitvoerend producent fungeert. Dat laatste doet hij samen met Ritchson, Don Granger, Scott Sullivan, Mick Betancourt, David Ellison, Dana Goldberg en Matt Thunell.

De eerste twee seizoenen van Reacher stream je op Prime Video.

Lees ook
Netflix heeft dubbel goed nieuws voor zijn hitserie uit 2023
Netflix komt met goed nieuws voor de fans van de 2023-serie The Night Agent.... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Reacher is een van de gaafste series van dit moment

  • Eens

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Oneens

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen