search
Aangrijpende en sterke film die de Nederlandse bioscopen skipte gaat nu Netflix veroveren
Films / Specials

Aangrijpende en sterke film die de Nederlandse bioscopen skipte gaat nu Netflix veroveren

Deze film was niet in de Nederlandse bioscopen te zien, maar binnenkort wel op Netflix.

Als je de film Ordinary Angels in de bioscoop wou zien had je pech, want hij sloeg Nederland over. Maar nu is het gelukkig zover: vanaf woensdag stream je hem gewoon op Netflix.

Ordinary Angels is een Amerikaanse dramafilm uit 2024. De film werd geregisseerd door Jon Gunn (Mercy Streets, My Date With Drew). Het scenario werd geschreven door Meg Tilly en Kelly Fremon Craig.

Een leven redden


De film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal en draait om Sharon Stevens, een kapster in Kentucky die het financieel moeilijk heeft. Haar hele leven verandert wanneer ze Ed Schmitt, een weduwnaar die zijn twee dochters alleen opvoedt, ontmoet.

Sharon besluit de familie te helpen als ze hoort dat zijn jongste dochter dringend een levertransplantatie nodig heeft. Ze roept de gehele gemeenschap op om samen het leven van het meisje te redden.

Cast


De rol van Sharon wordt gespeeld door Hilary Swank, bekend van onder andere Boys Don't Cry, Million Dollar Baby en P.S. I Love You. In de rol van Ed zien we Alan Ritchson, die je kunt kennen van Titans en Teenage Mutant Ninja Turtles.



Andere acteurs die in de film spelen zijn Nancy Travis (Chaplin), Tamala Jones (The Wood), Drew Powell (Malcolm in the Middle) en Amy Acker (Angel).

Netflix


Ordinary Angels verscheen in februari van dit jaar in de Amerikaanse bioscopen. De film werd goed ontvangen en krijgt een score van 84% op Rotten Tomatoes.

Klinkt Ordinary Angels als iets voor jou? Dan kun je de film vanaf woensdag 16 oktober bekijken op Netflix.

Lees ook
IJzingwekkende en griezelige serie uit 2021 is nu in Nederland te zien
Chucky is terug en ontketent gruwelijke moorden in een spannende nieuwe serie.... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Pak jij Ordinary Angels aankomende week mee op Netflix?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen