search
Populaire Netflix-thriller scoort: derde seizoen aangekondigd vóór debuut van seizoen 2
Series / Nieuws

Populaire Netflix-thriller scoort: derde seizoen aangekondigd vóór debuut van seizoen 2

Er volgt alleen maar goed nieuws voor de veelgeprezen Netflix-hit.

Het zal voor fans, en iedereen achter de schermen, van de politieke thriller The Diplomat een flinke opsteker zijn nu Netflix de serie heeft verlengd voor een derde seizoen. Het nieuws komt nog voordat seizoen twee moet verschijnen.

Naast het nieuws dat er een derde seizoen aankomt, blijkt dat de productie al is gestart in Londen en New York. Debora Cahn, bedenker en showrunner van de serie, gaf aan dat seizoen drie "het schaakbord volledig omgooit" en dat het personage Kate "in de nachtmerrie leeft die ontstaat als je krijgt wat je wilt."

Wereldwijd succes


The Diplomat volgt Kate Wyler (Keri Russell), de nieuwe Amerikaanse ambassadeur in het Verenigd Koninkrijk. Terwijl ze een internationale crisis probeert te bezweren en nieuwe bondgenoten zoekt, moet ze wennen aan haar nieuwe rol in de schijnwerpers en tegelijkertijd omgaan met haar problematische huwelijk met Hal Wyler (Rufus Sewell), ook een diplomaat.

De serie is uitgegroeid tot een internationale hit voor Netflix en stond vier weken lang in de wereldwijde top 10 van de streamingdienst, met 173,46 miljoen bekeken uren. Naast de goede kijkcijfers ontvangt de serie ook lovende recensies, met een score van 83 procent op Rotten Tomatoes. Vooral Russell’s acteerprestatie wordt geprezen.

Nieuwe internationale conflicten


Binnenkort verschijnt het tweede seizoen, waarin Kate een aanval op Londen onderzoekt, evenals een eerdere aanval op een Brits vliegdekschip voor de kust van Iran, die mogelijk door de Britse overheid zelf is georganiseerd.



Op 31 oktober gaat seizoen twee van The Diplomat in première op Netflix.

Lees ook
12 grote Netflix-series krijgen in 2025 een nieuw seizoen: dit zijn ze allemaal
Er zijn al 12 grote Netflix-series die zeker terug zullen komen in 2025.... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

The Diplomat heeft een ontzettend goed eerste seizoen

  • Eens

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Oneens

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen