search
Nieuwe 'Tomb Raider': Mogelijk dichterbij dan verwacht
Series / Nieuws

Nieuwe 'Tomb Raider': Mogelijk dichterbij dan verwacht

Dit keer zal de stoere avonturierster in een nieuw avontuur op het kleine scherm te zien zijn.

Velen zijn er mee opgegroeid, hebben de games gespeeld of de films gekeken, en onlangs verscheen er een nieuwe animatieserie van op Netflix, maar het lijkt erop dat een live-actionserie van de populaire Tomb Raider-franchise er nu echt aankomt.

Phoebe Waller-Bridge's nieuwe reboot van Tomb Raider is namelijk nog steeds in ontwikkeling bij Amazon MGM Studios, ondanks geruchten van fans. De live-actionserie werd begin 2023 aangekondigd, waarbij Waller-Bridge, bekend van de serie Fleabag, zowel schrijver als uitvoerend producent is.

Laat flink op zich wachten


De reden dat het project zo lang duurt, is simpelweg dat Waller-Bridge het erg druk heeft met andere projecten. Amazon MGM Studios heeft zoveel vertrouwen in haar, dat ze haar alle ruimte en tijd willen geven om aan het project te werken.

Naast dit nieuws is er echter niets bekendgemaakt over een mogelijke releasedatum. Hoofd van Amazon MGM Studios, Vernon Sanders, suggereerde onlangs dat de productie mogelijk begin 2025 zou kunnen starten, maar dit is nog niet zeker.

Geheel nieuwe reboot


De Tomb Raider-franchise, met Lara Croft als hoofdpersonage, heeft in de loop der tijd verschillende incarnaties gekend. De nieuwe live-actionserie zal ook verbonden zijn aan een nieuwe film, waarin Lara Croft opnieuw gecast zal worden, na het minder succesvolle project uit 2018 met Alicia Vikander in de hoofdrol.



Hou SerieTotaal in de gaten voor alle updates over het nieuwe Tomb Raider-project.

Lees ook
Nieuwe Lara Croft in eerste trailer voor 'Tomb Raider' van Netflix
De animatieserie met Hayley Atwell als Lara Croft speelt zich af in de wereld van de reboot-trilogie.... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Zit jij te wachten op meer Tomb Raider?

  • Jazeker!

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee, eigenlijk niet

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen