search
'Rebel Ridge'-ster scoort grote superheldenrol in HBO Max-serie
Series / Nieuws

'Rebel Ridge'-ster scoort grote superheldenrol in HBO Max-serie

Aaron Pierre is zo'n acteur die geboren is om een superheld te spelen.

Gisteren werd aangekondigd dat Rebel Ridge-ster Aaron Pierre de DC-held John Stewart zal spelen in de HBO Max-serie Lanterns. Nu heeft de acteur ook zelf gereageerd op het heuglijke nieuws.

In Lanterns zien we Kyle Chandler en Pierre als respectievelijk Hal Jordan en John Stewart, twee van de bekendste Green Lanterns.

Een nieuw DC Universe


Lanterns is een van de vele projecten die worden gemaakt voor James Gunns nieuwe DC Universe, dat in 2025 officieel begint met Gunns Superman.

Eerder werden acteurs als Josh Brolin en Stephan James genoemd voor de hoofdrollen, maar dat ging dus niet door. In een verklaring via social media liet Pierre weten helemaal klaar te zijn voor de rol van John Stewart.

Dankbare acteur


Aldus Pierre: "Ontzettend vereerd en zeer dankbaar. Het is een droom die uitkomt. Dank jullie allemaal voor de liefde en de goede energie. Dank voor jullie warme welkom in het DC Universe. En nu aan de slag!"



Pierre is momenteel als hoofdrolspeler te zien in Jeremy Saulniers Rebel Ridge, een film die sinds 6 september te streamen is op Netflix en drie weken lang op nummer 1 stond.

Van Mufasa naar Green Lantern


En dat is niet alles: later dit jaar is Pierre te horen als Mufasa in de geanimeerde Lion King-prequel Mufasa van Disney en regisseur Barry Jenkins.

Het is nog onduidelijk wanneer Lanterns te streamen zal zijn.

Lees ook
Netflix wordt volledig gedomineerd door een vergeten thriller uit 2020
Ondanks enkele grote Netflix Originals staat de thriller Fatale bovenaan de Top 10.... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Lanterns: denk jij dat deze DC-serie gaat slagen?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen