search
Kijken of skippen? Is 'Outer Banks' seizoen 4 de moeite waard? Recensies geven antwoord
Series / Nieuws

Kijken of skippen? Is 'Outer Banks' seizoen 4 de moeite waard? Recensies geven antwoord

Blijft seizoen 4 van Outer Banks populair met spannende verhaallijnen? Lees hier de recensies van Rotten Tomatoes.

Het is 2020 en iedereen zit thuis in de verplichte quarantaine, maar gelukkig komt er een nieuwe serie uit op Netflix: Outer Banks. In een mum van tijd ben je groot fan en nu, vier jaar later, ben je van plan om het vierde seizoen te gaan kijken. De beste critici op Rotten Tomatoes hebben alvast hun oordeel gedeeld.

Outer Banks is een avonturistisch mysterie, gemaakt door Josh en Jonas Pate en Shannon Burke. Onlangs is het eerste deel van het vierde seizoen uitgekomen, maar is dit eigenlijk net zo goed als de voorgaande seizoenen?

Rotten Tomatoes


In Outer Banks zijn een groep Pogue-tieners vastbesloten om een stapel goud te bemachtigen. Echter, de rijkste man van hun eiland heeft hetzelfde idee. Ze raken verwikkeld in een complexe klassenstrijd. Wat hebben de Pogues over voor dit geld?

Seizoen 1 kreeg in 2020 een geweldige kijkersscore van 85% en seizoen 2 werd door critici op Rotten Tomatoes zelfs beloond met 86%. Nu blijven ook de positieve recensies van seizoen 4 binnenstromen.

Rudy Pankow als schrijver


In seizoen 4 schittert Rudy Pankow niet alleen als JJ, maar ook door zijn bijdrage achter de schermen als schrijver. Criticus Ricky Valero van FandomWire schrijft hierover:

"Rudy Pankow schittert als de schrijver van Outer Banks en omarmt de absurditeit van het verhaal. Ook heeft hij ervoor gezorgd dat deel 1 van de serie weer op de rails is."



Felipe Rangel van Screen Rant schrijft in zijn recensie dat de chemie tussen alle Pogues het hart van Outer Banks is. Volgens hem is dit de focus van seizoen 4, waardoor de serie erin is geslaagd om "opnieuw een spannende schattenjacht" te creëren.

Lees ook
Eerste recensies duistere serie 'Sweetpea': kijken of skippen?
Critici op Rotten Tomatoes noemen Sweetpea de meest verslavende serie van dit moment.... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Heb jij Outer Banks helemaal gezien?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen