search
'The Big Bang Theory' keert aankomende week eindelijk terug!
Series / Nieuws

'The Big Bang Theory' keert aankomende week eindelijk terug!

Na twaalf seizoenen The Big Bang Theory en zeven seizoenen Young Sheldon komt er een spin-off.

Na de prequelserie Young Sheldon, die eerder dit jaar werd afgerond met het zevende seizoen, komt er nu een spin-off van The Big Bang Theory, inclusief een aantal bekende gezichten uit de prequel.

De serie heet Georgie & Mandy's First Marriage en richt zich - zoals de titel al omschrijft - op de jonge getrouwde ouders Georgie Cooper (Montana Jordan) en zijn vrouw Mandy McAllister (Emily Osment).

Terugkerende gezichten


Georgie & Mandy's First Marriage laat zien hoe de twee "omgaan met de uitdagingen van volwassenheid, ouderschap en huwelijk". De serie is opgenomen voor een live publiek op het podium waar ook The Big Bang Theory werd opgenomen, bij Warner Bros. Studios in Californië.

Andere rollen komen van Will Sasso (Jim McAllister) en Rachel Bay Jones (Audrey McAllister). Ook Zoe Perry, Annie Potts en Raegan Revord zijn te zien als Mary Cooper, Constance "Connie" Tucker en Melissa "Missy" Cooper. Ze waren allemaal te zien in Young Sheldon.


De eerste aflevering The 6:10 to Lubbock wordt volgende week donderdag 17 oktober op de zender CBS uitgezonden. Het is nog onbekend welke streamingdienst in Nederland Georgie & Mandy's First Marriage vertoont.



Lees ook
Nieuwe serie in de wereld van 'The Big Bang Theory'? Hoofdrolspeler is niet echt enthousiast
Nu 'Young Sheldon' ten einde komt, zou HBO naar verluidt aan een nieuwe serie werken.... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Vind jij dat het succes van The Big Bang Theory teveel wordt uitgemolken?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen